Egyszerű spontaneitás, letisztult tudatosság

A hazai divatmárkák piacán majd tíz éve töretlen sikerrel vagyunk jelen. Tavaly tavasszal a márka meghatározó mérföldkőhöz érkezett: mind a kollekciók felépitésében, az anyaghasználatban, mind az arculati elemekben és a hétköznapi munkafolyamatok működésében is sokkal tudatosabb útra léptünk. Ennek ereményeképp jött létre egyetlen fizikai üzletként Andrássy úti bemutatótermünk és ennek a folyamatnak a része volt online piaci jelenlétünk erősítése, aktívabb és tudatosabb közösségimédia kommunikációnk felépítése, illetve megújult weboldalunk elkészítése is. 

A NON+ összes darabjára jellemző az elegáns, letisztult minimalizmus, a kényelmes basic-jelleg, és az attitűd, miszerint az aktuális divattrendek követése helyett a márka változatlan, egyedi, vagány stílusa adja az alapkaraktert. Minden kollekcióhoz egy meghatározott szlogen, egy-egy személyes gondolat tartozik, mely a márka tervezőjének, Kiss Sarolta belső útjának egyes állomásait jelölik.

Két éve dolgozunk a márka megújításán, az új működési modell tökéletesítésén. Ez a folyamat számos változással, nehéz és olykor fájdalmas döntéssel jár, ami a tudatos márkaépítés szempontjából elengedhetetlen. A fárdtságos munka azonban meghozza gyümölcsét és látható, hogy egyértelműen jó irányban haladunk. Ennek a folyamatnak és persze a tavaszi lendületnek az ihletésében választottuk a 2018-as tavaszi-nyári kollekció mottójául a Let's go szlogent. A mottó azért is fontos, mert a vásárlók is tudnak vele azonosulni, hiszen rájuk is jellemző az alapvető tudatosság, ami miatt időről-időre a NON+-t választják.

A kollekciók tekintetében az elmúlt év újdonsága, hogy különvált a szezonális kollekció és a márka BASIC vonala, ami az idei tavaszi szezontól méginkább elkülönül. Korábban a webshopban 2-300 modell volt elérhető, melyeket egyedi megrendelésekre gyártottunk le. Ez a mennyiség azonban lassan kezelhetetlenné vált, ezért tavaly tavaszzal 105 alapfazonra redukáltuk a BASIC kollekciót, melyeket fekete, fehér, szürke és piros színű pamutból gyártunk. 

A szezonális darabok esetében mindig megjelennek majd új színek és anyagtípusok, speciális fazonok és különleges szabások, melyeket a BASIC kollekció szezonális színpalettához illő darabjaival egészítünk ki. Ezeket a termékeket kínáljuk szezonról-szezonra, kollekcióról-kollekcióra a webshopunkban és a NON+ bemutatótermében.

 

 

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK