Hello Lupa tó!

A NON+ Let's go kollekció nyári fazonjainak fotózásához olyan helyszínt kerestünk, ami minden apró részletében az önfeledt nyári hétvégék hangulatát idézi. És mi lehet tökéletesebb ilyen szempontból, mint a Lupa tó, Budapest tengerpartja?

Éppen ezért hatalmas öröm volt számunkra, hogy a strand vezetősége azonnal igent mondott a fotózásra és utólag is remek érzéssel gondolunk vissza a kedves vendégszeretetre, amivel fogadtak minket - szuper napunk volt!

A belvárostól mindössze 20 perc távolságra fekvő kristálytiszta vízű Lupa-tó, Magyarország legnagyobb egybefüggő strandja, nem kis kapacitással működik: akár 10.000 vendéget is képes fogadni egy időben, akiket a strandolás mellett strandröplabda/kézilabda/focipálya, különféle gasztronómiai élmények és fehérhomokos, karibi feelinget idéző tópart vár. A sportosabbak pedig a wakeboard, flyboard, sup és a vizi élménypark szolgáltatásai közül válogathatnak.

A strand minden szempontból ideális volt számunkra: óriás alapterülete számos változatos helyszínt kínált a fotók elkészítéséhez - játékosabb és elengánsabb szpotokat is választottunk, a Lupa tó munkatársainak az ellen sem volt ellenvetése, hogy a szuper kis robogójukat is igénybe vegyük! És jóllehet nem strandolni mentünk, nem tudtunk ellenállni a tó vonzerejének, aki pedig olyan könnyelmű, hogy fürdőruha nélkül megy strandra, kénytelen ruhában a tóba ugrani - aznap ezt is kipipálhattuk!

Reméljük, mielőbb visszatérhetünk, ezúttal kamerák, smink, szigorú időbeosztás nélkül, csak úgy, átadni magunkat a tó vendégszeretetének, a csíkos napágyak kényelmének és a különleges gasztronómiai élvezetek és az epres jégkása kényeztetésének!

Tartsatok velünk Ti is, nem fogjátok megbánni!

 

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Rácmolnár Milán

Modell: Örvendi Cintia

Smink/haj: Pataky Ágnes

Tipográfia - Let's go: Kiss Miklós

Koncepció: Hoffmann Petra

Helyszín: Lupa tó

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK