HETI SZETT AKCIÓ - JÚLIUS

Megérkezett legújabb Heti Szett Akciónk: 22 szuperkényelmes és stílusos nyári fazon legkedveltebb pamut árnyalatainkban, fekete, fehér, cirmos szürke és kék színben! Heti Szett Akciónk darabjai csak ezen a héten kaphatók webshopunkban, 30% kedvezménnyel!

Aktuális akciós fazonjaink közé a legnépszerűbb BASIC modellek közül választottunk igazi nyári favoritokat, valamint a korábbról ismerős darabok mellé két vadiúj fazon is érkezett! Fogadjátok őket szeretettel! :)

Pamut anyagunk rugalmas, közepes vastagságú, a legáltalánosabb és a leggyakrabban használt anyagunk. Tapintása puha, matt hatású, viselése természetes. Pamut alapanyagunk strapabíró, színtartó, nem bolyhosodik!

Heti Szett Akciónk fazonjait előrendelésben vesszük fel és 15-25 munkanap alatt szállítjuk ki! Válaszd ki kedvenceid kollekciónkból és rendeld meg vasárnapig! Aktuális Heti Szett Akciónk fazonjai kizárólag webshopunkban kaphatók 30% kedvezménnyel egy héten át, július 17. éjfélig!

A modellek S-es méretben felpróbálhatók Showroomunkban, ahol ezen a héten is három napon át, csütörtöktől szombatig várunk nagy szeretettel minden érdeklődőt 10.00 és 19.00 óra között!

 

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Ganna - VM Model
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Tábori Kyra

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK