HOME SWEET HOME

Nagy léptekben közelít az év vége, érkeznek az ünnepek és a lelassulás ideje, amikor az egész éves elfoglaltságot félretéve néhány napig szeretteinkre és saját magunkra koncentrálhatunk! Ebben a furcsa évben a viszontagságos körülmények közepette különösen fontos ez a feltöltő, szeretetteljes időszak, amelyben remélhetőleg teret kap a relaxálás és a pihenés is! Limitált darabszámú Home Sweet Home kollekciónk csupa extrán puha anyagból készült szuperkényelmes fazont tartalmaz, amelyekben a legkomfortosabban élhetjük át a pihenés pillanatait!

A kollekció inspirációját a gyerekkori emlékek, a téli szünet önfeledt, vidám, játékkal teli mindennapjai és a nevetés határtalan boldog érzése adta, mindez a család biztonságos ölelésében. Legyenek emlékezetes pillanatok a családi körben, az otthon melegében eltöltött év végi napok - nincs most ennél fontosabb és aktuálisabb üzenet!

A Home Sweet Home kollekcióhoz a meleg és rendkívül kényelmes warmkeeper anyagot választottuk, amelynek külső felülete pamut, belső oldalán pedig finom puha szőrme van. A kollekció fazonjai a stílusos szabásvonalak és a puha, ölelő kényelem jegyében születtek. A ruhadarabok mellett egy extra, kapucnis óriástakaró is található a gyűjteményben, ami a bekuckózós téli napok (hetek :) elengedhetetlen idei kelléke!

Tervező: Kiss Sarolta
Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Farkas Laura
Smink/haj: Pataky Ágnes 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK