Megérkezett a tavaszi LA FEMME kollekció!

A NON+ tavaszi kollekciója a nőiességet, a nagybetűs NŐT ünnepli, melyhez aligha választhattunk volna találóbb mottót, mint a LA FEMME

"Mostanában erősen foglalkoztat a nőiség - hogy hogyan tudunk nők maradni ebben a rohanó, gyorsuló világban, hogyan tudjuk az otthon melegét, az anyaságot, a család összetartását, a gondoskodást, mint legfontosabb lényegiségünket napról napra előtérbe helyezni, és ezt a hétköznapokban igazán megélni, egyensúlyban tartani és megerősíteni. Minden belső változáshoz időre és önismeretre van szükség. Hiszem, hogy ahhoz, hogy változni és fejlődni tudjunk, leginkább magunkkal kell törődnünk és magunkkal kell jóban lennünk. Mindehhez elengedhetetlen, hogy jól érezzük magunkat, és úgy tudjuk alakítani az életünket, hogy a körülményeink támogassanak bennünket, és a ruhák, amiket hordunk, azt hangsúlyozzák amit erősíteni szeretnénk magunkban" - mondja Kiss Saci, a NON+ tervezője a tavaszi kollekcióról.

A tavaszi mottó a kollekció franciás színvilágára is utal, melyben a piros, a királykék, a navy kék, a fekete, a fehér színek és a finom, lágy esésű, puha anyagok dominálnak, egyszerre hangsúlyozva a kényelmes, praktikus és nőies vonalakat, így a kollekció mottója egyértelműen franciául jelenik meg a ruhák belsejében, a szlogen címkéken.

A tipográfiában megjelenik a legősibb motívumaink közé tartozó, gazdag szimbolikával bíró tulipán motívum is. Jelentése és a mai kornak megőrzött üzenete jóval többet rejt, mint a női princípium jelképe: magában hordozza a nap, a fény, az erő és az élet születésének jelentéstartamát, a megújulás, valamint az isteni örök körforgás szimbólumát is. A tulipán jelkép ugyanakkor koronaként is értelmezhető, amely az ÖRÖK NŐ meseszerű és kedves megjelenítése is lehet!

Fotó: Kiss Lenke 'Dalocska'

Modell: Farkas Laura

Smink, haj: Varró Lívia

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK