MY+BOX AUGUSZTUS

Augusztus elsejével megérkezett legfrissebb MY+ BOX meglepetésdobozunk!

Ezúttal sem áruljuk el előre, mit rejt az ajándékdoboz, de a korábbi hónapokhoz hasonlóan most is csupa különleges és egyedi hazai tervezői darabra számíthatsz tőlünk!
A MY+ BOX meglepetésdoboz mától két héten át megrendelhető webshopunkból!

Az augusztusi MY+ BOX megjelenésének apropóján most megmutatjuk, mit tartalmazott előző havi dobozunk, íme:

"A design több, mint esztétikum, a designnak lelke, története van…" - Így hangzik a 100%-ban újrahasznosított prémium pamut fonalból készülő lakáskiegészítő termékeket gyártó Cziribu márka mottójaA tárgyak készítése során fontos szerepet kap a fenntartható megközelítés, így a minőség mellett a reciklált alapanyagok is kiemelten fontosak a kis hazai márka életében: mind a termékekhez felhasznált fonalak, mind a kiegészítőül szolgáló bőr és papír címkék újrahasznosított anyagból készülnek, kézi megmunkálással a slow design jegyében.
Júliusi meglepetésdobozunkba egy mini tálka és egy tolltartó került, melyek 15 különböző színben elérhetőek a márka webshopjában.

Természetesen nincsen MY+ BOX NON+ termék nélkül: júliusi meglepetésdobozunkba egy igazi nyári alapdarab, a NON40 sport trikó került, amely BASIC kollekciónkban fekete, fehér és cirmos szürke színben elérhető webshopunkban. 

Az augusztusi MY+ BOX is igazán különleges meglepetéseket tartogat, garantáltan nem okoz majd csalódást! Augusztusi meglepetésdobozunk augusztus 1-től 14-ig rendelhető meg webshopunkból!

 

 Fotó: Kiss Lenke 'Dalocska'

Modell: Farkas Laura

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK