MY+ BOX DECEMBER

Megérkezett a MY+ BOX meglepetésdoboz-sorozat decemberi kiadása! A dobozban ezúttal is egy tehetséges hazai tervező egyedi ajándéka kerül egy különleges NON+ termék mellé  - hogy mik ezek a termékek, az egyelőre meglepetés!

Ki ne szeretné a meglepetéseket? És miért ne lephetnéd meg magad Te is kedvenc hazai divatmárkád tervezője által összeválogatott, egyedi ajándékokkal, akár minden hónapban? Decemberben az ünnepekhez illő ajándékok várnak a dobozban, természetesen csakis hazai tervezőktől, kiknek munkáit örömmel mutatjuk be a NON+ rajongóinak hónapról-hónapra

A decemberi MY+ BOX megjelenésével megmutatjuk, mit tartalmazott előző havi dobozunk, íme:

A novemberi MY+ BOX vendégtervezője Nagy Krisztina, a MIMIKRI Design alkotója volt, akit őszi kollekciónk kapcsán már megismerhettetek.  A MIMIKRI táskák nagy sikerére való tekintettel Krisztinát kértük fel, hogy készítsen egy-egy különleges bőr karkötőt minden novemberi dobozba, melyekben még egy NON+ kesztyű és egy 2 db-os ideiglenes tetoválás is helyett kapott a TEMPORARY kollekciójából.

A decemberi MY+ BOX-ba is legalább ilyen izgalmas és különleges meglepetések kerülnek majd! A meglepetés doboz ezúttal december első két hetében rendelhető és még karácsony előtt ki is szállítjuk, hogy biztosan odaérjen Hozzád az ünnepekre!

KATTINTS IDE ÉS RENDELD MEG MOST!

Fotó: Kiss Lenke 'Dalocska'
Modell: Farkas Laura
Smink, haj: Agnes Pataky Makeup artist

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK