MY+ BOX DECEMBER

 

Már elérhető webshopunkban a legújabb MY+ BOX, havonta megjelenő meglepetésdobozunk aktuális kiadása, amelybe minden hónapban hazai tervezőktől válogatott designer termékeket rejtünk egy-egy NON+ darab mellé.

 Ezúttal is titok egyelőre, hogy mit rejt ehavi ajándék-dobozunk, az új megjelenés kapcsán viszont eláruljuk, mit tartalmazott előző havi meglepetéscsomagunk!

 A decemberi MY+ BOX december 1. és 14. között rendelhető meg webshopunkból!

Cement, sóder, víz - megfelelő arányban összekeverve mindennek ellenálló anyag. Hidak és alagutak, felhőkarcolók és gátak készülnek belőle. De a beton nem csak hatalmas, robusztus építmények anyaga...

A RITSKO DESIGN kis méretű beton tárgyakat készít: első kollekciója a BERMUDA, melyben kaspókat, mécsestartókat, füstölőtartókat és egyéb használati- és dísztárgyakat találunk. Ezek közül választottunk egy háromszög mécsestartót a novemberi meglepetésdobozba.

Nagy Krisztinával, a MIMIKRI Design alkotójával való együttműködésünk nem újkeletű: tavalyi őszi kollekciónkban mutattuk be először táskáit, majd decemberi MY+ BOX-unkban helyet kaptak karkötői.

A MIMIKRI filozófiájának alapja az újrahasznosítás - idei novemberi meglepetésdobozunkba zerowaste kulcstartókat készített szabászati bőr hulladékból, amelyet a "karcos" bőrfelület tesz igazán izgalmassá. A MIMIKRI teljes kollekcióját vadonatúj webshopjában ismerhetitek meg!

Népszerű totebag kollekciónk új darabja, a "with love" feliratos piros változat első példányai a novemberi meglepetés-dobozban debütáltak.

Az új totebag és a bőr kulcstartó is hamarosan elérhető lesz DESIGN+ kollekciónk kínálatában, így ha lemaradtál a novemberi MY+ BOX dobozról, bármikor megrendelheted őket webshopunkból!

A decemberi MY+ BOX is igazán izgalmas meglepetéseket tartogat, garantáltan nem okoz majd csalódást! Decemberi meglepetésdobozunk december 1-től 14-ig rendelhető meg webshopunkból és a hónap végén kerül kiszállításra!

 

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK