MY+ BOX DECEMBER

2020 nov. 30.

MY+ BOX DECEMBER

 

Már elérhető webshopunkban a legújabb MY+ BOX, havonta megjelenő meglepetésdobozunk aktuális kiadása, amelybe minden hónapban hazai tervezőktől válogatott designer termékeket rejtünk egy-egy NON+ darab mellé.

 Ezúttal is titok egyelőre, hogy mit rejt ehavi ajándék-dobozunk, az új megjelenés kapcsán viszont eláruljuk, mit tartalmazott előző havi meglepetéscsomagunk!

 A decemberi MY+ BOX december 1. és 14. között rendelhető meg webshopunkból!

Cement, sóder, víz - megfelelő arányban összekeverve mindennek ellenálló anyag. Hidak és alagutak, felhőkarcolók és gátak készülnek belőle. De a beton nem csak hatalmas, robusztus építmények anyaga...

A RITSKO DESIGN kis méretű beton tárgyakat készít: első kollekciója a BERMUDA, melyben kaspókat, mécsestartókat, füstölőtartókat és egyéb használati- és dísztárgyakat találunk. Ezek közül választottunk egy háromszög mécsestartót a novemberi meglepetésdobozba.

Nagy Krisztinával, a MIMIKRI Design alkotójával való együttműködésünk nem újkeletű: tavalyi őszi kollekciónkban mutattuk be először táskáit, majd decemberi MY+ BOX-unkban helyet kaptak karkötői.

A MIMIKRI filozófiájának alapja az újrahasznosítás - idei novemberi meglepetésdobozunkba zerowaste kulcstartókat készített szabászati bőr hulladékból, amelyet a "karcos" bőrfelület tesz igazán izgalmassá. A MIMIKRI teljes kollekcióját vadonatúj webshopjában ismerhetitek meg!

Népszerű totebag kollekciónk új darabja, a "with love" feliratos piros változat első példányai a novemberi meglepetés-dobozban debütáltak.

Az új totebag és a bőr kulcstartó is hamarosan elérhető lesz DESIGN+ kollekciónk kínálatában, így ha lemaradtál a novemberi MY+ BOX dobozról, bármikor megrendelheted őket webshopunkból!

A decemberi MY+ BOX is igazán izgalmas meglepetéseket tartogat, garantáltan nem okoz majd csalódást! Decemberi meglepetésdobozunk december 1-től 14-ig rendelhető meg webshopunkból és a hónap végén kerül kiszállításra!

 

 
Még több cikk

KÖTÖTT KOLLEKCIÓ
KÖTÖTT KOLLEKCIÓ

2021 jan. 18.

Megérkeztek kék kötött fazonjaink!

Olvass tovább

HETI SZETT AKCIÓ
HETI SZETT AKCIÓ

2021 jan. 11.

18 fazon 7 napon át 30% kedvezménnyel!

Olvass tovább

MY+ BOX JANUÁR
MY+ BOX JANUÁR

2021 jan. 01.

Megérkezett januári MY+ BOXunk csupa hazai designer meglepetéssel!

Olvass tovább

KÖTÖTT KOLLEKCIÓ