MY+ BOX DECEMBER

Megérkezett MY+ BOX meglepetésdobozunk decemberi kiadása! A meglepetésdoboz december 14-ig rendelhető meg webshopunkból és garantáltan még karácsony előtt kiszállításra kerül!

A meglepetésdoboz sorozat ötletét a magyar design iránti rajongásunk és a jó minőségű, igényes hazai termékek és kisvállalkozások népszerűsítésének szándéka hívta életre. Minden hónapban egy újabb izgalmas válogatással készülünk, amelyben egy NON+ termék mellé olyan kiegészítőket, gasztro-termékeket, vagy szépségápolási meglepetést választunk, amelyek illenek a NON+ stílusához és szellemiségéhez és amelyeket mi is nagy örömmel fogadnánk!

Decemberi meglepetésdobozunk megjelenése kapcsán most megmutatjuk Nektek, hogy előző havi dobozunkba milyen összeállítás került, nézzétek!

Saját kollekciónkból a NON205 kerek nyakú rövid ujjú laza ruha, egy igazán kényelmes fazon került a novemberi meglepetésdobozba fekete pamutból. A ruha kerek kivágású, bő fazonú, az ujja rövid. Tökéletesen könnyed, fesztelen viseletet biztosít!

A ruha mellé kiegészítőnek ezúttal Lengyel Zsuzsi szuperszínes táskabojtját választottuk. A Lengyel Zsuzsi márka küldetésének tekinti, hogy óvja a Földünket. Teszi ezt úgy, hogy kiemelten magas minőségű alapanyagokkal dolgozik, minden egyes öltés itthon születik, sok-sok szeretettel, odafigyeléssel. A fenntarthatóság jegyében törekszik arra, hogy a gyártásból keletkező szabászati maradékot teljes egészében felhasználja, így született meg a táskabojt is. Amikor vásárlóként a Lengyel Zsuzsi márka mellett tesszük le a voksot, biztosak lehetünk benne, hogy olyan terméket tartunk a kezünkben, ami a fenntartható divat szempontjainak figyelembevételével született.

"A tervezésekor folyamatos inspiráció a variálhatóság, a funkcionalitás és persze a színek. Olyan nőknek készítem a táskáimat, akik szeretnek kilépni a komfortzónájukból. Vállalják azt, hogy az általam tervezett táskával nem maradhatnak láthatatlanok. Ugyanakkor mindennapi életükben kulcsfontosságú, hogy táskájuk kiszolgálja őket" - mondja Zsuzsi kollekciójának darabjairól.

Novemberi édes meglepetésünk pedig a Harlequin Chocolates díjnyertes madagaszkári étcsokija citromos sóval, amelyet 2021-ben a nemzetközi Great Taste Awards elismerésével tüntettek ki!

Harlequin Chocolates számára szenvedély a minőségi és különleges csokik készítése és olthatatlan lelkesedéssel készítenek és fejlesztenek minden egyes csokitáblát és bonbon szemet. Úgy gondolják, hogy az édességek fogyasztása egy összetett élmény, aminél alap a finomság, de szintén nagyon fontos a tetszetős, modern megjelenés is. Sokan kérdezik, hogy honnan érkeznek az inspirációk. A Harlequinnél egy illat, egy könyv egy hangulat, egy szín, vagy akár egy utcán hallott beszélgetés mind-mind hozzájárulhat egy új csoki kreáció megjelenéséhez a választékban, és végül sok-sok kísérletezéssel kialakul az íz, a forma, majd egyszer csak a termék a nevét elnyerve elérhetővé válik.

Decemberi MY+ BOX meglepetésdobozunk is biztosan örömteli meglepetést okoz majd, ezt előre garantáljuk! Ne maradj le, rendeld meg még ma, hiszen akár magadnak rendeled, akár egy szerettedet leped meg vele, egész biztosan nagy sikere lesz!

 

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK