MY+ BOX - FEBRUÁR

Szép lassan búcsúzunk a téltől: annyit elárulhatunk, hogy idei utolsó téli MY+ BOX meglepetésdobozunk már a tavasz felé kacsintgat! A meglepetésdoboz tartalma természetesen ezúttal is titkos, ezért meglepetés és február 14-ig rendelhetitek meg webshopunkból, majd a hónap végén kerül kiszállításra!

A meglepetésdoboz sorozat ötletét a magyar design iránti rajongásunk adta. A célunk ezzel a sorozattal az volt, hogy lehetőséget teremtsünk ízléses és igényes hazai termékek és kisvállalkozások bemutatkozására. Minden hónapban egy újabb küönleges válogatást állítunk össze: egy NON+ termék mellé mindig olyan kiegészítőket, gasztro-termékeket, szépségápolási meglepetést vagy ajándéktárgyat választunk, amelyek illenek a NON+ stílusához és szellemiségéhez és amelyeket mi is nagy örömmel fogadnánk!

Februári meglepetésdobozunk megjelenése kapcsán most megmutatjuk Nektek, hogy mi került a januári válogatásba!

Saját termékeink közül rövid ujjú garbónk cirmos szürke változata került a dobozba. Ez a termék ebben a színben nem kapható, így egy limitált darabszámú különlegességgel gazdagodtak a BOX vásárlói.

A NON+ követői tudják, hogy a hazai márkák közül különösen közel áll a szívünkhöz a Malinovka kollekciója - gyönyörű, letisztult stílusa és egyedi illusztrációi határozzák meg Szolnoki-Szendrődi Judit papírmárkájának karakterét. A Malinovka termékpalettájáról ezúttal a CONN noteszeket választottuk, amelyek tökéletesek kötetlen jegyzeteléshez, íráshoz és rajzoláshoz is, de emlékkönyvnek, vagy naplónak is ideálisak lehetnek. Méretük kicsivel nagyobb, mint A6, öt különféle színben készülnek kézi munkával, cérnafűzött könyvtesttel. 

Januári meglepetésdobozunkban helyet kapott egy-egy Kaviczky macaron ajakbalzsam - tökéletes védelem az ajkak számára hideg téli időben! A dekoráció és inspiráció ihlette MACARON ajakbalzsam kalandozás a vidám színek és az elbűvölő illatok világába. Édes simogatás, mely rugalmasan lággyá varázsolja az ajkakat. Mennyei illata elvarázsol, édes meglepetéssel teli utazásra invitál. Optimális mértékben hidratál, simítja az ajkak finom bőrét, nagymértékben regenerál.

 

 

Februári MY+ BOX meglepetésdobozunk is csupa izgalmas meglepetést tartalmaz majd, ezt előre garantáljuk! Ne maradj le, rendeld meg még ma, hiszen akár magadnak rendeled, akár egy szerettedet leped meg vele, egész biztosan örömet okoz!

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK