MY+ BOX JANUÁR

Megérkezett idei első MY+ BOX meglepetésdobozunk! A csomag tartalma, ahogy mindig, most is titok, de biztosak vagyunk benne,  hogy szeretni fogjátok! 

A januári MY+ BOX 14-éig rendelhető meg webshopunkból és a hónap végén kerül kiszállításra!

Meglepetésdoboz-sorozatunk ötletét a magyar design iránti rajongásunk adta. A célunk ezzel a sorozattal lehetőséget teremteni ízléses és igényes hazai termékek és kisvállalkozások bemutatkozására. Minden hónapban egy újabb különleges válogatást állítunk össze Nektek: egy NON+ termék mellé mindig a márkánk stílusához és filozófiájához illő kiegészítőket, gasztro-terméket, szépségápolási meglepetést vagy ajándéktárgyat választunk!

Olyan csomagokat állítunk össze minden alkalommal, amelyet mi is örömmel kapnánk, vagy adnánk ajándékba!

Januári meglepetésdobozunk megjelenése kapcsán most megmutatjuk, mi került a decemberi összeállításba, íme: 

Saját kollekciónkból egy karácsonyi tematikájú meglepetést választottunk a decemberi dobozba. Fenyőfa mintás pamut szatyrunk az eldobható bevásárlótáskák környezetbarát alternatívája. Legyen mindig a táskádban egy-két darab, így kiiktathatod az életedből a felesleges papír- vagy műanyagszemét termelését vásárláskor. 

Egyik kedvenc hazai papírmanufaktúránk, a Bomo Art termékei közül ezúttal egy pozitív üzenettel bíró kitűzőt választottunk. A Bomo Art kitűző-sorozat a Bomo 20. születésnapja alkalmából született, és a nagy sikerre való tekintettel folyamatosan új mintákkal bővül a kollekció. Mi a gazdag gyűjteményből a "Wish" elnevezésűt választottuk, ezzel kívánjuk Nektek, hogy teljesüljön, amire a legjobban vágytok!

Aki járt az utóbbi időben a NON+ Showroomban és elfogyasztott nálunk egy finom kávét vagy teát, biztosan találkozott új kedvencünkkel, a Kezemura GURU Mini csészékkel, mert amióta megérkeztek, csak ezeket használjuk, akkora kedvenceink lettek! Éppen ezért arra gondoltunk, Ti is biztosan szeretnétek őket, így bekerültek a decemberi meglepetések közé! Ezeknek az egyedi, kézzel készült daraboknak a különlegességét a fekete-fehér agyagkombináció, és a felület megmunkálásának együttese adja, így minden darab egyszeri és megismételhetetlen! Gyönyörűek, ugye?

Januári MY+ BOX dobozunk is csupa izgalmas meglepetést tartalmaz majd, melyeket kár lenne kihagyni! Ne maradj le, rendeld meg még ma, hiszen akár magadnak rendeled, akár egy szerettedet leped meg vele, egész biztosan örömet okoz!

 

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK