MY+ BOX JÚLIUS

Megérkezett a július, így mától rendelhető aktuális havi MY+ BOX meglepetésdobozunk!

MY+ BOX meglepetésdobozunk tartalma ezúttal is titok még, de a korábbi hónapokhoz hasonlóan most is csupa különleges és egyedi darabra számíthatsz tőlünk!
A MY+ BOX meglepetés doboz mától két héten át megrendelhető webshopunkból!

A júliusi MY+ BOX megjelenésének apropóján most megmutatjuk, mit tartalmazott előző havi dobozunk, íme:

A csapvíz finom! A budapesti csapvíz minősége pedig egyenesen kíváló! Ráadásul környezetkímélő is, ha újratöltött palackot használunk eldobható ásványvizes műanyagok helyett. A mindennapos környezettudatos nyári hidratálásban segít PHIL, a városi palack, amelynek hátulján található egy lista a város nyilvános ivóvízkútjairól. Az 500 ml-es PETG palack lapos formátumának köszönhetően a kisebb méretű táskákban is kényelmesen elfér. A PETG palack nem tartalmaz BPA-t, azaz biszfenolt, ipari vegyi anyagot. 100% -ban lebomló anyag. A kulacs mostantól elérhető DESIGN+ kollekciónk kínálatában!

Ha pedig már fenntarthatóságnál tartunk, úgy gondoltuk, hozzájárulunk a MY+ BOX vásárlóinak környezettudatos koktél/szörpfogyasztásához ezzel a letisztult, újrahasználható, rozsdamentes acélból készült 4 darabos szívószál szettel!

Természetesen klasszikus NON+ meglepetés is került a júniusi MY+ BOX-ba, nem más, mint egyik legkedvesebb nyári alapdarabunk, a NON08 top, amely fehér, fekete, piros, cirmos szürke és sárga-szürke csíkos színváltozatokban kapható webshopunkban!

júliusi MY+ BOX is igazán különleges meglepetéseket tartalmaz majd, garantáltan nem okoz csalódást! Júliusi meglepetésdobozunk július 1-től 14-ig rendelhető meg webshopunkból!

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK