MY+ BOX JÚLIUS

2020 júl. 01.

MY+ BOX JÚLIUS

Megérkezett a július, így mától rendelhető aktuális havi MY+ BOX meglepetésdobozunk!

MY+ BOX meglepetésdobozunk tartalma ezúttal is titok még, de a korábbi hónapokhoz hasonlóan most is csupa különleges és egyedi darabra számíthatsz tőlünk!
A MY+ BOX meglepetés doboz mától két héten át megrendelhető webshopunkból!

A júliusi MY+ BOX megjelenésének apropóján most megmutatjuk, mit tartalmazott előző havi dobozunk, íme:

A csapvíz finom! A budapesti csapvíz minősége pedig egyenesen kíváló! Ráadásul környezetkímélő is, ha újratöltött palackot használunk eldobható ásványvizes műanyagok helyett. A mindennapos környezettudatos nyári hidratálásban segít PHIL, a városi palack, amelynek hátulján található egy lista a város nyilvános ivóvízkútjairól. Az 500 ml-es PETG palack lapos formátumának köszönhetően a kisebb méretű táskákban is kényelmesen elfér. A PETG palack nem tartalmaz BPA-t, azaz biszfenolt, ipari vegyi anyagot. 100% -ban lebomló anyag. A kulacs mostantól elérhető DESIGN+ kollekciónk kínálatában!

Ha pedig már fenntarthatóságnál tartunk, úgy gondoltuk, hozzájárulunk a MY+ BOX vásárlóinak környezettudatos koktél/szörpfogyasztásához ezzel a letisztult, újrahasználható, rozsdamentes acélból készült 4 darabos szívószál szettel!

Természetesen klasszikus NON+ meglepetés is került a júniusi MY+ BOX-ba, nem más, mint egyik legkedvesebb nyári alapdarabunk, a NON08 top, amely fehér, fekete, piros, cirmos szürke és sárga-szürke csíkos színváltozatokban kapható webshopunkban!

júliusi MY+ BOX is igazán különleges meglepetéseket tartalmaz majd, garantáltan nem okoz csalódást! Júliusi meglepetésdobozunk július 1-től 14-ig rendelhető meg webshopunkból!
Még több cikk

NON+ X Ott Anna
NON+ X Ott Anna

2020 szept. 17.

Ott Annával hivatásról, stílusról, öltözködésről, szabadidőről és természetesen olvasásról beszélgettünk. Fogadjátok szeretettel interjúnkat!

Olvass tovább

HETI SZETT AKCIÓ
HETI SZETT AKCIÓ

2020 szept. 14.

15 szuper őszi fazon 7 napon át 30% kedvezménnyel! Ne hagyd ki! 

Olvass tovább

NON+ AIR COLLECTION
NON+ AIR COLLECTION

2020 szept. 09.

A NON+ első szezonális őszi minikollekciója a kényelmes, sportos attitűd, és a könnyed, önfeledt létezés fontosságát hirdeti.

Olvass tovább