MY+ BOX Július

Július első két hetében rendelhető szokás szerint legújabb MY+ BOX meglepetésdobozunk! Szerezz magadnak, vagy szeretteidnek örömet egy stílusos ajándék-válogatással!

A MY+ BOX meglepetés-doboz ötletét a hazai design szeretete hívta életre: olyan ajándék-dobozt álmodtunk meg, amelybe minden hónapban egy-egy saját termékünk mellé illő hazai designdarabok kerülnek, így alkotva stílusos és izgalmas ajándékot min-den hónapban: egy kis kényeztető meglepetés, amit igazán megérdemelsz!

Ahogy minden hónapban, most is megmutatjuk legfrissebb meglepetésdobozunk megjelenésének alkalmából, hogy mit rejtettünk az előző havi MY+ BOXba, íme:

 

A júniusi meglepetésdobozba egy különleges NON+ termék került: fekete lágy viszkóz anyagból készítettük el a nyár slágertermékét, a NON647 Kerek nyakú laza trikót, amely kerek nyakkivágású, bő fazonú, az ujja rövid - tökéletesen könnyed, fesztelen viselet a meleg időben, fekete színben pedig könnyen beilleszthetjük ruhatárunk alapdarabjai közé!

Néhány hete jelent meg a Hype&Hyper online magazin első nyomtatott kiadása, amely nem csak tartalmában, de igényes kivitelezését tekintve is egyedülálló a hazai magazinkínálatban!

A magazin Közép- és Kelet-európai design fókusszal mutatja be a régió legizgalmasabb újdonságait - új formátum, új arculat, új tartalmak a kelet-európai identitás jegyében! Kötelező olvasmány minden design-rajongó számára!

 

Egészen új, ám annál frissítőbb felfedezésünk Szakos Virág "brickvith" elnevezésű szappanmárkája. Virág újragondolta az átlagos kézműves szappan fogalmát: a kollekció darabjait építészeti formák, street art motívumok és természeti jelenségek inspirálják, amelyeket formabontóan szappanok formájában ad vissza. Minden példány egyedi, kézzel készült darab - élmény a szemnek, élmény a kéznek!

 

Júliusi MY+ BOX meglepetésdobozunk a hónap első két hetében, július 14-ig rendelhető meg webshopunkból!

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK