MY+ BOX JÚNIUS

Itt a június, ezért szokás szerint érkezik legfrissebb ajándékdobozunk, a MY+ BOX meglepetéscsomag, amelybe minden hónapban különleges, a NON+ stílusához illő tervezői darabokat válogatunk össze egy-egy saját termékünk mellé.Ezúttal is meglepetés lesz, hogy mit rejt a júniusi doboz, de ígérjük, nem okoz majd csalódást!

A júniusi MY+ BOX megjelenésének apropóján megmutatjuk, hogy mivel leptünk meg Titeket az előző hónapban, íme:

Májusi meglepetésdobozunk csupa olyan terméket tartalmazott, amelyek a harmonikus otthon töltött pillanatokat támogatják különféle módon. A MY+ BOX-ban minden hónapban található saját termék is - májusban a NON+ termék egy új NON+ DESIGN+ tárgy, a #dailyplus feliratú jógatégla volt egy fehér NON17 hajpánt társaságában!

Jógázásra fel! :)

A Greenyway Design márkát a MY+ BOX követőinek nem kell már bemutatnunk, hiszen csodás illatgyertyájuk korábban már szerepelt a boxban, most viszont egy másik termékük került bele a válogatásunkba! Az otthoni jógázást, pihenést vagy relaxációt segítő MOONSHINE illatosító spray a “nyugodt pillanatok illata, diszkrét púderes aroma, mely a rózsafa lágy, meleg, fás, csábító aromájával egészül ki. A Moonshine elvarázsol és finoman körbeölel.”

Nagyon szeretjük Czikkely Panni printjeit, mert egyszerre gyermekiek, mégis nagyon mélyek, érzékenyek és témaválasztásukban fontos kérdéseket érintenek. Olyan grafikákat választottunk tőle, amelyeken az “énidő” és a belső világunk felderítése jelenik meg, amelyek egyszerre elgondolkodtatnak és megmosolyogtatnak. Öröm ránézni 1-1 ilyen képeslapra, mert mindig emlékeztet, hogy könnyed "játék az élet”. Minden boxba 1db képeslap került - biztosak vagyunk benne, hogy mindenki azt a Panni rajzot kapja, amelyik személyesen neki szól!

Júniusi MY+ BOX meglepetésdobozunk szokás szerint most is a hónap első két hetében, június 14-ig rendelhető meg a NON+ webshopból!

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK