MY+ BOX JÚNIUS

Június 1-jén megjelent legfrissebb MY+ BOX meglepetésdobozunk! Hogy mit rejt havi rendszerességű meglepetésdoboz sorozatunk aktuális kiadása, egyelőre most sem áruljuk el, de garantáltan nem okoz csalódást a NON+ kedvelőinek! A júniusi MY+ BOX június 14-ig rendelhető meg webshopunkból és a hónap végén kerül kiszállításra!

Meglepetésdoboz sorozatunk ötletét a magyar design iránti rajongásunk adta. A célunk ezzel a sorozattal lehetőséget teremteni ízléses és igényes hazai termékek és kisvállalkozások bemutatkozására. Minden hónapban egy újabb különleges válogatást állítunk össze Nektek: egy NON+ termék mellé mindig a márkánk stílusához és filozófiájához illő kiegészítőket, gasztro-termékeket, szépségápolási meglepetést vagy ajándéktárgyat választunk! Olyan csomagokat állítunk össze minden alkalommal, amelyet mi is örömmel kapnánk, vagy adnánk ajándékba!

Júniusi meglepetésdobozunk kapcsán most megmutatjuk Nektek, hogy mi került a májusi összeállításba!

Májusi csomagunkba saját kollekciónkból NON665 topunk, egy kolibri mintás szuperszép és finom, lágy esésű muszlin anyagból készült darab került. 

A májusi MY+ BOX-ba saját darabunk mellé a DOT for You két termékét választottuk. A DOT for You profilját egyedi papírtermékek, határidőnaplók, noteszek, jegyzet- és vázlatfüzetek tervezése és kivitelezése alkotja. Kreatív műhelyekkel és nyomdákkal működnek együtt, céljuk, hogy újragondolják a tradicionális nyomdai eljárásokat, és prémium alapanyagokból, új köntösben megmutassák a minőségi kézimunka és a magyar design nagyszerűségét. A DOT for You noteszek előállítása lokális munkaerőre és erőforrásokra épül, magyar vállalkozók munkájának érdeme.

Az általunk a csomagba választott termékek egyike az Ukrajnai háború szörnyűségére reagáló Kijev poszter, amelynek az eladásából befolyt összeget a DOT for You adományként a Migration Aid non-profit szervezetnek utalja át, akik az adományt az orosz-ukrán háború elől menekülő családok megsegítésére fordítják.

A poszter mellé egy szivecskés képeslapot választottunk Nektek. Mindkét termék gyönyörű, kézzel prégelt, minőségi papírból készült design termék, amelyekre egyszerűen öröm ránézni, ráadásul jó ügyet is támogatunk velük!

Júniusi MY+ BOX dobozunk is csupa izgalmas meglepetést tartalmaz majd, ezt előre garantáljuk! Ne maradj le, rendeld meg még ma, hiszen akár magadnak rendeled, akár egy szerettedet leped meg vele, egész biztosan örömet okoz!

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK