MY+ BOX MÁJUS

Ha idén a majális el is marad, a NON+ havonta megjelenő meglepetésdoboza a mai nappal megérkezett! A doboz tartalma természetesen ezúttal is titok még, de a korábbi hónapokhoz hasonlóan most is csupa különleges és egyedi darabra számíthattok! A MY+ BOX meglepetés dobozt mától két héten át megrendelhető webshopunkból!

A májusi MY+ BOX megjelenésének apropóján most megmutatjuk, mit tartalmazott előző havi dobozunk, íme:

Az áprilisi MY+ BOX meglepetésdobozba a BOMO ART BUDAPEST szupergazdag termékpalettájáról választottunk két darabot a bolygós kollekcióból.
A Bomo Art vállalt célja, hogy életben tartsa és népszerűsítse a kézművesség és a kézírás hagyományát. A mai napig könyvkötő mesterek készítik a legkiválóbb minőségű papír és bőr alapanyagokból naplóikat, rajzkönyveiket és fotóalbumaikat, melyeket Hollósi Éva grafikusművész alkotásai varázsolnak egyedivé. A saját készítésű papírtermékek mellett a közelmúltben mutatkozott be a Bomo kiegészítő kollekciója, válogatott különleges ceruzák, tollak, tinták gyűjteménye.

Bomo Soft puha fedeles napló rendkívül praktikus füzet, mely kötésének köszönhetően könnyű, ugyanakkor rengeteg helyet biztosít az írásra. A borítóján lévő vékony fóliaréteg védi a füzetet a mindennapos használat során, a sarokkerekítésnek köszönhetően pedig nem kopik-gyűrődik a táskában. A Bomo Art naplók kíváló minőségű FSC, azaz az erdők fenntartható felhasználásának biztosítására alapított szervezet által certifikált papírokból készülnek. A törtfehér színű, 85 grammos Fedrigoni Bioprima papírra 192 oldalon alkothatunk. A ceruza, toll és a töltőtoll tintája is csodálatosan oszlik el rajta. A külső borítón részletgazdag, kézzel rajzolt bolygós minta tűnik fel, a belső hátsó borítón pedig egy kis érdekességet rejtettek el az adott grafikáról.

A könyvek szerelmeseiként furcsa is lenne, ha nem szerepelne könyvjelző a Bomo Art kollekciójában! Minden idők legkelendőbb Bomo mintáit felhasználva, 20 különféle mintával elérhetőek a márka kínálatában a könyvjelzők, melyek közül mi a bolygós füzethez valót választottunk Nektek. Külön meglepetés, hogy a könyvjelző hátoldalán részt szenteltek kedvenc idézeteink feljegyzésének.

Saját kollekciónkból egy szupercsinos és univerzális fazont választottunk az áprilisi meglepetésdobozba. Fekete ujjatlan trikóruhánk kerek nyakkivágású, végig szűk fazon. Sportos és egyben maximálisan nőies viselet, amiben egész napon át komfortosan érezheted magad!

májusi MY+ BOX is igazán különleges meglepetéseket tartalmaz majd, garantáltan nem okoz csalódást! A májusi MY+ BOX május 1-től 14-ig rendelhető meg webshopunkból!

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK