MY+ BOX NOVEMBER

Ugyan karácsonyig még kell aludnunk jópárat, ez nem jelenti azt, hogy egy-egy kisebb ajándékkal ne lephetnénk meg magunkat, vagy szeretteinket "csak úgy".  Remek lehetőség erre havonta megjelenő MY+ BOX ajándékdobozunk, amelyben hónapról-hónapra szeretnivaló ajándékösszeállításokat találhatsz.

Ezúttal is titok, hogy mit rejt ehavi ajándékdobozunk, de akárcsak minden hónapban, most is csupa különleges és egyedi hazai tervezői darabot rejtettünk a csomagba!

A MY+ BOX meglepetésdoboz a mai naptól két héten át, november 14-ig rendelhető meg  webshopunkból!

A novemberi MY+ BOX megjelenésének apropóján most megmutatjuk, mit tartalmazott előző havi dobozunk, íme:

Októberi meglepetésdobozunkba elsőként a Vándor Studio gyönyörű, kézzel szőtt kenyérzsákját választottuk. Vándor Krisztina textiltervező művészként főként lakástextilek készítésével foglalkozik. Kollekciójában gyönyörűen kivitelezett, kézzel készített szőnyegek, plédek, abroszok, szövetek és falikárpitoktalálhatók, melyek mellett egyedi megrendelésekre is készít különleges szövött-anyagokat, textileket.

A kétrétegű kenyérzsák külseje kézzel szövött vászon, mely natúr pamut és természetes len keverékéből készült. A zsák bélése is különleges, OEKO-TEX® minősítésű 100% pamut vászon, melynek sűrű szövése garantálja, hogy egyetlen morzsa sem ragad bele. A még forró, frissen sült pékárudat is beleteheted, vagy vidd magaddal a piacra és a boltba is, nylonzacskó helyett!

Emellett mindenképp szerettünk volna valamilyen különleges finomsággal is kedveskedni a MY+ BOX vásárlóinak, választásunk ezúttal petramondtaszuperfinom cheddar & füge kekszére esett!
A petramondta saját készítésű ízgazdag krémekkel, chutneyk-kal, különleges kekszekkel, valamint otthon is könnyen elkészíthető összeállításokkal várja a gasztronómia rajongóit. Termékeik ízfokozóktól és adalékanyagtól mentesek, válogatott alapanyagokból, saját kezűleg készülnek.

Mivel sajnos úgy tűnik, még hosszabb ideig szükség lesz rá, elkészítettük saját gyártású maszkunkat, melynek fekete színű változatát és a hozzá tartozó tárolózsákot rejtettük saját márkás termékként októberi dobozunkba. 
A NON+ maszk november folyamán érkezik több féle színben webshopunkba!

novemberi MY+ BOX is igazán izgalmas meglepetéseket tartogat, garantáltan nem okoz majd csalódást! Novemberi meglepetésdobozunk november 1-től 14-ig rendelhető meg webshopunkból és a hónap végén kerül kiszállításra!

 

 

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK