MY+ BOX NOVEMBER

Megérkezett webshopunkba MY+ BOX meglepetésdobozunk novemberi kiadása!

A meglepetésdoboz sorozat ötletét a magyar design iránti rajongásunk és a jó minőségű, igényes hazai termékek és kisvállalkozások népszerűsítésének szándéka hívta életre. Minden hónapban összeállítunk egy különleges válogatást, amelyben természetesen szerepel egy saját termékünk is, mellé pedig csupa olyan kiegészítőt, gasztro-terméket, vagy szépségápolási meglepetést választunk, amelyek illenek a NON+ stílusához és szellemiségéhez és amelyeknek mi is igazán örülnénk!

Novemberi meglepetésdobozunk a hónap közepéig, november 14-ig kapható kizárólag webshopunkban, és a megjelenés kapcsán most lerántjuk a leplet az előző havi meglepetésdoboz titkos tartalmáról, nézzétek!

Októberi meglepetésdobozunk az otthon töltött nyugalmas időt, a pihenés pillanatait, a feltöltődésre szánt hangulatos perceket ünnepli a tökéletes esti kikapcsolódás kellékeivel! Saját kollekciónkból éppen ezért az egyik legkényelmesebb fazont, a zsinórpántos overált választottuk fehér színben. A zsinórpántos overál laza bő fazon, nadrág része ülepes, elöl két rejtett zsebbel, boka részen passzé résszel. Maximálisan komfortos, tökéletes rohangálós vagy otthoni viselet.

A szettben található teakeverék az Autistic Art alapítvány terméke. Az Autistic Art Alapítvány 11 hazai, civil fenntartású lakóotthont támogat, ahol mentálisan sérült, autisztikus spektrumzavarral érintett, önálló életvitelre nem képes fiatalok és felnőttek élnek. Az alapítvány művészeti programja által rendkívüli vizuális eszközrendszerrel bíró autista fiatalokat mutat be. A rajzfoglalkozásoknak köszönhetően ezek a színes alkotások a világ számára is ismertté válnak.

A teakeverék lágy, világos, illatos, első osztályú, nagy hírnévnek örvendő, a Fujian tartományban található Fuding városából (Bai Mu Dan 白牡丹) származó fehértea és ázsiai citromfű keveréke.  

A keverék csomagolása Lakatos Renáta, autista fiatal grafikája alapján készült. Reni nem beszélő autista lány, akinek nagyon fontos, hogy amíg rajzol, valaki végig mellette üljön, vele legyen és kedvesen bíztassa a rajzolásban. Gyorsan és nagy, lendületes mozdulatokkal dolgozik, négyzetekre és körökre épülő geometrikus rajzai szisztematikusan mind ugyanazzal a metódussal készülnek.

A meglepetéscsomag harmadik terméke Kiss Saci, a NON+ tervezőjének legkedvencebb tusfürdőjeKaviczky Ági egyik csodakréme már helyet kapott egy korábbi boxunkban, most pedig ezt a tusfürdőt ajánljuk nagy szeretettel, amely testnek és léleknek egyaránt felüdülést és töltődést biztosít! Ez egy intenzív, ragyogó, balzsamos, citrusos gél természetes ápoló olajokkal. A télen virágzó fenséges neroli maga a napfény! A "desztillált napsütés" tisztaságot teremt az elmében, fényességét a szellemben. Néhány csepp a fürdőben tökéletes relaxáció!

Novemberi MY+ BOX meglepetésdobozunk is hasonlóan kellemes meglepetést fog okozni, ezt előre garantáljuk! Ne maradj le, rendeld meg még ma, hiszen akár magadnak rendeled, akár egy szerettedet leped meg vele, egész biztosan örömet okoz majd!

 

 

 

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK