MY+BOX OKTÓBER

Szép lassan sétálunk bele a borongós októberbe, jól esik a lelkünknek az egyre szürkébb napokon egy kis különlegesség! Okozz magadnak, vagy barátaidnak kedves meglepetést MY+ BOX ajándékdobozunkkal - garantáltan sikere lesz! 

Ezúttal is titok, hogy mit rejt az ajándékdoboz, de a korábbi hónapokhoz hasonlóan most is csupa különleges és egyedi hazai tervezői darabra számíthatsz tőlünk!

A MY+ BOX meglepetésdoboz a mai naptól két héten át, október 14-ig rendelhető meg  webshopunkból!

Az októberi MY+ BOX megjelenésének apropóján most megmutatjuk, mit tartalmazott előző havi dobozunk, íme:

A szeptemberi MY+ BOX-ba csupa finom, kényeztető meglepetés került! Elsőként a Kaviczky Prémium nappali krémjét választottuk.
A Kaviczky termékeit a szenvedély inspirálja. A márka szellemiségének legfontosabb alapköve az ember és környezet harmóniája: kollekciójukban kizárólag természetes, vegán, GMO-mentes kozmetikumokat találunk, amelyek készítése során a hagyományokat  és a legmodernebb gyártástechnológiákat ötvözik a legfrissebb tudományos eredmények alapján, szigorúan állatkísérletek mellőzésével. Ennek köszönhetően a Kaviczky Prémium kozmetikumok rendkívül magas hatóanyagtartalommal bíró, természetes bőrápoló készítmények, amelyek szakértő gondoskodást és ápolást nyújtanak testünknek.
Az októberi MY+ BOX-ban található hidratáló krém orvosi körömvirág és tarafa felhasználásával készült. Pótolja a bőr nedvességét, így az egészséges fiatalos és üde marad. Fizikai fényvédőt tartalmaz, amely véd a nap ártó sugaraival szemben. A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely hévízi gyógyiszap, hévízi gyógyvíz, természetes gabonakivonatok és biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.

Szintén hazai tervezői darab a DOT for You képeslapkollekciója, melyet a papírmanufaktúra Puskás Marcell tervezőgrafikussal való együttműködésben valósított meg.
Baglyas Erika képzőművész 2015-ben alapította meg a DOT for You márkát, melynek fő profilja egyedi papírtermékek, határidőnaplók, noteszek, jegyzet- és vázlatfüzetek tervezése és kivitelezése. Kreatív műhelyekkel és nyomdákkal együttműködve olyan termékeket hoznak létre, amelyek kialakításában nagy teret kap a hagyományos könyvkötészeti technikákkal való kísérletezés, a tradicionális nyomdai eljárások újragondolása, a minőségi kézimunka és a magyar design nagyszerűségének bemutatása új köntösben, prémium alapanyagokból.
képeslapok különlegessége a gyönyörű, prémium nyomdaipari kivitel: a kézi munkával kasírozott, hőfóliával prégelt kártyák kis szériában, hazai kézműves nyomdában készülnek a legnagyobb odafigyeléssel és szeretettel. 

Természetesen ezúttal sincs MY+ BOX NON+ termék nélkül: szeptemberi meglepetésdobozunkba egy igazán különleges, őszi kiegészítő került: limitált darabszámú AIR kollekciónk magas minőségű, puha csíkos anyagából készült masnis csősálunk egy igazi ölelő darab a hűvösebb őszi napokra!

Az októberi MY+ BOX is igazán különleges meglepetéseket tartogat, garantáltan nem okoz majd csalódást! Októberi meglepetésdobozunk október 1-től 14-ig rendelhető meg webshopunkból és a hónap végén kerül kiszállításra!

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK