MY+BOX OKTÓBER

2020 okt. 01.

MY+BOX OKTÓBER

Szép lassan sétálunk bele a borongós októberbe, jól esik a lelkünknek az egyre szürkébb napokon egy kis különlegesség! Okozz magadnak, vagy barátaidnak kedves meglepetést MY+ BOX ajándékdobozunkkal - garantáltan sikere lesz! 

Ezúttal is titok, hogy mit rejt az ajándékdoboz, de a korábbi hónapokhoz hasonlóan most is csupa különleges és egyedi hazai tervezői darabra számíthatsz tőlünk!

A MY+ BOX meglepetésdoboz a mai naptól két héten át, október 14-ig rendelhető meg  webshopunkból!

Az októberi MY+ BOX megjelenésének apropóján most megmutatjuk, mit tartalmazott előző havi dobozunk, íme:

A szeptemberi MY+ BOX-ba csupa finom, kényeztető meglepetés került! Elsőként a Kaviczky Prémium nappali krémjét választottuk.
A Kaviczky termékeit a szenvedély inspirálja. A márka szellemiségének legfontosabb alapköve az ember és környezet harmóniája: kollekciójukban kizárólag természetes, vegán, GMO-mentes kozmetikumokat találunk, amelyek készítése során a hagyományokat  és a legmodernebb gyártástechnológiákat ötvözik a legfrissebb tudományos eredmények alapján, szigorúan állatkísérletek mellőzésével. Ennek köszönhetően a Kaviczky Prémium kozmetikumok rendkívül magas hatóanyagtartalommal bíró, természetes bőrápoló készítmények, amelyek szakértő gondoskodást és ápolást nyújtanak testünknek.
Az októberi MY+ BOX-ban található hidratáló krém orvosi körömvirág és tarafa felhasználásával készült. Pótolja a bőr nedvességét, így az egészséges fiatalos és üde marad. Fizikai fényvédőt tartalmaz, amely véd a nap ártó sugaraival szemben. A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely hévízi gyógyiszap, hévízi gyógyvíz, természetes gabonakivonatok és biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.

Szintén hazai tervezői darab a DOT for You képeslapkollekciója, melyet a papírmanufaktúra Puskás Marcell tervezőgrafikussal való együttműködésben valósított meg.
Baglyas Erika képzőművész 2015-ben alapította meg a DOT for You márkát, melynek fő profilja egyedi papírtermékek, határidőnaplók, noteszek, jegyzet- és vázlatfüzetek tervezése és kivitelezése. Kreatív műhelyekkel és nyomdákkal együttműködve olyan termékeket hoznak létre, amelyek kialakításában nagy teret kap a hagyományos könyvkötészeti technikákkal való kísérletezés, a tradicionális nyomdai eljárások újragondolása, a minőségi kézimunka és a magyar design nagyszerűségének bemutatása új köntösben, prémium alapanyagokból.
képeslapok különlegessége a gyönyörű, prémium nyomdaipari kivitel: a kézi munkával kasírozott, hőfóliával prégelt kártyák kis szériában, hazai kézműves nyomdában készülnek a legnagyobb odafigyeléssel és szeretettel. 

Természetesen ezúttal sincs MY+ BOX NON+ termék nélkül: szeptemberi meglepetésdobozunkba egy igazán különleges, őszi kiegészítő került: limitált darabszámú AIR kollekciónk magas minőségű, puha csíkos anyagából készült masnis csősálunk egy igazi ölelő darab a hűvösebb őszi napokra!

Az októberi MY+ BOX is igazán különleges meglepetéseket tartogat, garantáltan nem okoz majd csalódást! Októberi meglepetésdobozunk október 1-től 14-ig rendelhető meg webshopunkból és a hónap végén kerül kiszállításra!
Még több cikk

NON+ BASIC ÚJDONSÁGOK
NON+ BASIC ÚJDONSÁGOK

2021 jan. 27.

Megérkeztek szezonális BASIC újdonságaink!

Olvass tovább

KÖTÖTT KOLLEKCIÓ
KÖTÖTT KOLLEKCIÓ

2021 jan. 18.

Megérkeztek kék kötött fazonjaink!

Olvass tovább

HETI SZETT AKCIÓ
HETI SZETT AKCIÓ

2021 jan. 11.

18 fazon 7 napon át 30% kedvezménnyel!

Olvass tovább