NON+ AIR COLLECTION

2020 szept. 09.

NON+ AIR COLLECTION

Egy fantasztikus álomutazás emlékei elevenednek meg a NON+ idei első szezonális őszi kollekciójában, amely az “AIR” nevet kapta.

“A hely, ami bevéste magát a testembe, lelkembe, gondolataimba, nem más, mint GILI AIR - ahol a Föld és az ég között a kék megannyi árnyalata, a csend megtapasztalása, a hullámzás halk morajlása, a szél néma suttogása, és az idő végtelen állandósága varázsolja el az embert. A világ végén, egy apró szigeten, ahol a gondolatok eltörpülnek, a lélek megnyugszik, a szív megnyílik, ahol az ember csak néz, lát, mosolyog és elmerül a mindenségben. Ez az élmény annyira meghatározó volt számomra néhány hónappal ezelőtt, hogy muszáj volt ezt a "kékséget" átadni, és a ruhák nyelvére lefordítani.” - meséli Kiss Saci, a NON+ tervezője.

A kollekció egészére jellemző kényelmes, sportos attitűd a könnyed és önfeledt létezés fontosságát hirdeti, hiszen ebben a fesztelen, felszabadult állapotban találhat az ember igazán önmagára, a nyugalom és a harmónia, a szépség és a belső csend állapotában nyílik meg valami, amit mindig is kerestünk. Ehhez elengedhetetlen, hogy kizökkenjünk a mindennapokból és átadjuk magunkat a természet határtalan igazságának, annak az ősi tudásnak, ami ott van a levegőben, ott van bennünk, legbelül. Be kell lélegezni, ki kell lélegezni, levegőt kell venni. A lehetőség bennünk van.

“Nagyon szép és mély belső élményekkel távoztunk erről a csodálatos szigetről, így nagy öröm számomra, hogy egy "lélegzetvételnyi" kék "AIR" kollekció születhetett ebből a tapasztalásból. Úgy érzem, hogy az elkészült kollekció nagyon hétköznapi, természetes, könnyed, fesztelen és számomra mégis igazán mély tartalommal és valós tapasztalással bíró gyűjtemény lett: a divat és a ruhák nyelvére átfordítva a civilizált megjelenése ez mindannak, amit Gili Air-en megéltem. Csoda volt, és örök szépséges emlék marad.” - mondja Saci.

A kollekció szlogenje sötétkék kör formába helyezve az örökkévalóságot, az egységet, a komplexitást, a tökéletességet, az univerzumot és a szent nőt jelképezi. A kör, mint kiinduló pont az emberiség legrégebbi szerencsét hozó szimbóluma. Az önmagából való újjászületés jelképe, a végtelenségé, az univerzum természetes körforgásáé.

A minikollekció 15 modellje öt különböző extra anyagból készült: újdonság a NON+ kínálatában a közepes tónusú kékre mosott puha farmer anyag, a kollekció szuperkényelmes ülepes nadrágjának és A vonalú szoknyájának alapanyaga. Lágy esésű fehér anyagunkból szellősebb, finom ingek készültek, magas minőségű, vastagabb, kék-ecru csíkos Sagrantino anyagunkból közepes vastagságú kabátok, pulóverek és egy szoknya található a kollekcióban. Az extra vastag, belül bolyhos kék futtert két puha, ölelő, meleg őszi pulóver alapanyagául választottuk, és természetesen a jól ismert, szuperkényelmes pamutunk is megjelenik a kollekcióban négy ruha erejéig.

Az AIR kollekció fazonjai már kaphatók a NON+ webshopban és folyamatosan érkeznek a Showroomba is, ahol ezen a héten 3 napos nyitva tartással, szeptember 10. és 12. között várjuk szeretettel a látogatókat 11.00 és 19.00 óra között.

Tervező: Kiss Sarolta
Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Farkas Laura
Smink/haj: Pataky Ágnes
Cipők: Footshoop

 

 

 

 
Még több cikk

NON+ X Ott Anna
NON+ X Ott Anna

2020 szept. 17.

Ott Annával hivatásról, stílusról, öltözködésről, szabadidőről és természetesen olvasásról beszélgettünk. Fogadjátok szeretettel interjúnkat!

Olvass tovább

HETI SZETT AKCIÓ
HETI SZETT AKCIÓ

2020 szept. 14.

15 szuper őszi fazon 7 napon át 30% kedvezménnyel! Ne hagyd ki! 

Olvass tovább

A HÓNAP TERMÉKE - SZEPTEMBER
A HÓNAP TERMÉKE - SZEPTEMBER

2020 szept. 05.

Megérkezett a szeptemberi Hónap Terméke, egy igazi vagány és praktikus mindennapi őszi fazon!

Olvass tovább