NON+ AIR COLLECTION

Egy fantasztikus álomutazás emlékei elevenednek meg a NON+ idei első szezonális őszi kollekciójában, amely az “AIR” nevet kapta.

“A hely, ami bevéste magát a testembe, lelkembe, gondolataimba, nem más, mint GILI AIR - ahol a Föld és az ég között a kék megannyi árnyalata, a csend megtapasztalása, a hullámzás halk morajlása, a szél néma suttogása, és az idő végtelen állandósága varázsolja el az embert. A világ végén, egy apró szigeten, ahol a gondolatok eltörpülnek, a lélek megnyugszik, a szív megnyílik, ahol az ember csak néz, lát, mosolyog és elmerül a mindenségben. Ez az élmény annyira meghatározó volt számomra néhány hónappal ezelőtt, hogy muszáj volt ezt a "kékséget" átadni, és a ruhák nyelvére lefordítani.” - meséli Kiss Saci, a NON+ tervezője.

A kollekció egészére jellemző kényelmes, sportos attitűd a könnyed és önfeledt létezés fontosságát hirdeti, hiszen ebben a fesztelen, felszabadult állapotban találhat az ember igazán önmagára, a nyugalom és a harmónia, a szépség és a belső csend állapotában nyílik meg valami, amit mindig is kerestünk. Ehhez elengedhetetlen, hogy kizökkenjünk a mindennapokból és átadjuk magunkat a természet határtalan igazságának, annak az ősi tudásnak, ami ott van a levegőben, ott van bennünk, legbelül. Be kell lélegezni, ki kell lélegezni, levegőt kell venni. A lehetőség bennünk van.

“Nagyon szép és mély belső élményekkel távoztunk erről a csodálatos szigetről, így nagy öröm számomra, hogy egy "lélegzetvételnyi" kék "AIR" kollekció születhetett ebből a tapasztalásból. Úgy érzem, hogy az elkészült kollekció nagyon hétköznapi, természetes, könnyed, fesztelen és számomra mégis igazán mély tartalommal és valós tapasztalással bíró gyűjtemény lett: a divat és a ruhák nyelvére átfordítva a civilizált megjelenése ez mindannak, amit Gili Air-en megéltem. Csoda volt, és örök szépséges emlék marad.” - mondja Saci.

A kollekció szlogenje sötétkék kör formába helyezve az örökkévalóságot, az egységet, a komplexitást, a tökéletességet, az univerzumot és a szent nőt jelképezi. A kör, mint kiinduló pont az emberiség legrégebbi szerencsét hozó szimbóluma. Az önmagából való újjászületés jelképe, a végtelenségé, az univerzum természetes körforgásáé.

A minikollekció 15 modellje öt különböző extra anyagból készült: újdonság a NON+ kínálatában a közepes tónusú kékre mosott puha farmer anyag, a kollekció szuperkényelmes ülepes nadrágjának és A vonalú szoknyájának alapanyaga. Lágy esésű fehér anyagunkból szellősebb, finom ingek készültek, magas minőségű, vastagabb, kék-ecru csíkos Sagrantino anyagunkból közepes vastagságú kabátok, pulóverek és egy szoknya található a kollekcióban. Az extra vastag, belül bolyhos kék futtert két puha, ölelő, meleg őszi pulóver alapanyagául választottuk, és természetesen a jól ismert, szuperkényelmes pamutunk is megjelenik a kollekcióban négy ruha erejéig.

Az AIR kollekció fazonjai már kaphatók a NON+ webshopban és folyamatosan érkeznek a Showroomba is, ahol ezen a héten 3 napos nyitva tartással, szeptember 10. és 12. között várjuk szeretettel a látogatókat 11.00 és 19.00 óra között.

Tervező: Kiss Sarolta
Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Farkas Laura
Smink/haj: Pataky Ágnes
Cipők: Footshoop

 

 

 

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK