NON+ BASIC EXTRA

2020 aug. 24.

NON+ BASIC EXTRA

A mai nap talán az első az évben, amikor már észrevehetően másképp süt a nap és finoman érezhető a közelgő ősz hangulata a levegőben. Így nem is időzíthettük volna jobban legfrissebb őszi fazonjaink megjelenését: bemutatjuk a NON+ BASIC EXTRA gyűjteményt!

A BASIC EXTRA kollekcióban korábbról más ismert, népszerű absztrakt szabásvonalú BASIC fazonok vonulnak fel újragondolt megjelenésben, a három BASIC szín - cirmos szürke, sötét cirmos szürke és fekete - kombinálásával.

A BASIC EXTRA fazonok a BASIC kollekció mottóját követik egy kis extra csavarral: összhatásuk változatlanul letisztult, mégis szokatlan és izgalmas. Az egyedi szín és formakombinációk megadják azt a pici pluszt, amely által az új modellek tökéletes kiegészítői lehetnek a NON+ BASIC ruhatárának, gardróbunk kedvenc alapdarabjainak.

BASIC EXTRA fazonjaink már kaphatók webshopunkban és a NON+ Showroomban, ahol ezen a héten csütörtökön és pénteken, augusztus 27-én és 28-án várunk nagy szeretettel minden érdeklődőt!

Fotó: Kiss Lenke 'Dalocska'
Modell: Farkas Laura
Smink, haj: Agnes Pataky Makeup artist

 
Még több cikk

NON+ X Ott Anna
NON+ X Ott Anna

2020 szept. 17.

Ott Annával hivatásról, stílusról, öltözködésről, szabadidőről és természetesen olvasásról beszélgettünk. Fogadjátok szeretettel interjúnkat!

Olvass tovább

HETI SZETT AKCIÓ
HETI SZETT AKCIÓ

2020 szept. 14.

15 szuper őszi fazon 7 napon át 30% kedvezménnyel! Ne hagyd ki! 

Olvass tovább

NON+ AIR COLLECTION
NON+ AIR COLLECTION

2020 szept. 09.

A NON+ első szezonális őszi minikollekciója a kényelmes, sportos attitűd, és a könnyed, önfeledt létezés fontosságát hirdeti.

Olvass tovább