Megérkeztek ORGANIC kollekciónk újdonságai pihepuha, meleg organikus pamutból! A most megjelenő fazonok között különleges újdonságok és legnépszerűbb BASIC modelljeink természetes pamut változata található babakék, babarózsaszín és menta zöld színben.

Organic kollekciónk kilenc új téli fazonja közé kizárólag a legkényelmesebb darabok kerültek, amelyekben a karácsonyi szünet pihenős napjai alatt a legkomfortosabb és stílusos formánkat hozhatjuk! A laza, aszimmetrikus ruhák szabásvonalai játékosak és izgalmasak, tervezésükkor az első számú szempont a kényelem volt, korábbról már ismerős afrikai nadrágunk, leggingsünk és ujjkidugós garbónk pedig BASIC kollekciónk közönségkedvencei. 

Az új ORGANIC modellekhez lágy, nőies pasztell árnyalatokat választottunk, hogy feldobjuk vele a borongós téli napokat és a sötétebb színekre hangolt téli ruhatárat! Organikus pamut anyagunk abszolút természetes alapanyag - az organikus gyapot termesztése és feldolgozása is mérgező vegyi anyagok nélkül történik, így mentes marad a szintetikus anyagoktól. Téli organikus pamutunk belül bolyhos, kívül sima felületű – közepes vastagságú, pihepuha meleg anyag a hűvösebb napokra.

ORGANIC kollekciónk új fazonjai kaphatók a NON+ webshopban és Showroomban a limitált készlet erejéig.

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Ganna - Visage Models
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Tábori Kyra