NON+ TENCEL KOLLEKCIÓ

Méltán népszerű vadító színű és mozgalmas mintájú kollekcióink után most finomabb, visszafogottabb vizekre evezünk!

Legújabb TENCEL kollekciónk 16 friss fazonja a legforróbb nyári napok kényelmének ihletésében született. Minden darab ideális lehet a legmelegebb nyári időszakban - viseld őket akár a tengerparton, akár a belváros dzsungelében, a lágy esésű, könnyed, bőrbarát alapanyag gondoskodik a szellős, kellemes közérzetről!

A fazonok anyaga, a lyocell, gyakorlatilag egy természetes alapanyagokból előállított speciális, környezetbarát textil. A gyártási folyamata is kíméli a környezetet, a lyocell szuperképessége, hogy egyesíti a természetes és a mesterséges szálak előnyeit: tartós, lágy tapintású, bőrbarát, könnyed/szellős, selyemfényű, nem gyűrődik, nem bolyhosodik.

Aktuális kollekciónk fazonjaihoz a lyocell sötétkék, fehér és levendula árnyalatát választottuk az óceán színeire reflektálva. Legújabb, limitált darabszámú TENCEL kollekciónk már kapható a NON+ webshopban és Showroomunkban, ahol ezen a héten is csütörtökön, pénteken és szombaton, 10.00 és 19.00 óra között várjuk nagy szeretettel a látogatókat. 

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Volkov Patrícia - Visage Models
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Tábori Kyra

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK