NON+ X Bomo Art

Új sorozatunkban olyan budapesti bemutatótermeket, kávézókat-éttermeket, boltokat mutatunk be, melyek különféle oknál fogva kedvenceink. Helyeket, ahová szívesen járunk, ahonnan szívesen viszünk haza egy-egy szép tárgyat, ahol örömmel eszünk-iszunk finomságokat és melyekről úgy gondoljuk, hogy valamilyen szempontból kötődnek a NON+ szellemiségéhez.

 

Sorozatunk első állomásaként a több mint húsz éve fennálló Bomo Art Budapest budai üzletébe látogattunk el a Várkert Bazárba. A Bomo Art két fővárosi bolttal és több mint száz nemzetközi viszonteladóval a legjelentősebb papír kismanufaktúra az országban: kollekciójukban naplókat, füzeteket, csomagolópapírokat, képeslapokat, határidőnaplókat és kisebb papírkiegészítőket találunk, melyek különlegessége, hogy a márka óbudai műhelyében készülnek, egytől-egyig kézi munkával, könyvkötőmesterek által. A Bomo Art üzletekben a saját tervezésű és gyártású darabok mellett a legnevesebb nemzetközi írószermárkák termékei is megtalálhatók.

A Bomo Art kollekció hangulatát Hollósi Éva illusztrátorművész kézzel rajzolt grafikái varázsolják egészen egyedivé, karakteressé. A minták között a természeti motívumok, növények, állatok, bolygók mellett klasszikus, századfordulós stílusú rajzok is feltűnnek, budapesti épületeket, csempemintákat, régi hirdetésekből átemelt jellegzetes jeleneteket láthatunk viszont termékeiken.

A NON+ filozófiájában kiemelten fontos a minőség és a hosszú távú gondolkodás. Hiszünk abban, hogy a kitartó, odaadó és elszánt munka meghozza gyümölcsét. A Bomo Art alapítója, Boldizsár Károly elhivatottságát, szakmai alázatát és professzionalizmusát követendő példaként lehetne tanítani az iskolákban. Többek között ezért is esett rájuk a választásunk ennek a sorozatnak a kapcsán, mert úgy gondoljuk, hogy a Bomo példája egyszerre lehet lelkesítő a kezdő kisvállakozások számára, és kiváló bizonyíték arra, hogy a több tízévnyi befeketett munka igenis megtérül, s hogy igenis vannak nagyszerű hazai sikertörténeket, melyekre mindannyian büszkék lehetünk! 

A Bomo Art kollekció darabjai a márka webshopján, valamint budai és pesti üzleteikben elérhetőek.

Fotó: Kiss Lenke 'Dalocska'
Modell: Laura Farkas

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK