Ingyenes szállítás Magyarországon 20.000 Ft felett

NON+ X Bomo Art

2019 Március 28.

NON+ X Bomo Art

Új sorozatunkban olyan budapesti bemutatótermeket, kávézókat-éttermeket, boltokat mutatunk be, melyek különféle oknál fogva kedvenceink. Helyeket, ahová szívesen járunk, ahonnan szívesen viszünk haza egy-egy szép tárgyat, ahol örömmel eszünk-iszunk finomságokat és melyekről úgy gondoljuk, hogy valamilyen szempontból kötődnek a NON+ szellemiségéhez.

 

Sorozatunk első állomásaként a több mint húsz éve fennálló Bomo Art Budapest budai üzletébe látogattunk el a Várkert Bazárba. A Bomo Art két fővárosi bolttal és több mint száz nemzetközi viszonteladóval a legjelentősebb papír kismanufaktúra az országban: kollekciójukban naplókat, füzeteket, csomagolópapírokat, képeslapokat, határidőnaplókat és kisebb papírkiegészítőket találunk, melyek különlegessége, hogy a márka óbudai műhelyében készülnek, egytől-egyig kézi munkával, könyvkötőmesterek által. A Bomo Art üzletekben a saját tervezésű és gyártású darabok mellett a legnevesebb nemzetközi írószermárkák termékei is megtalálhatók.

A Bomo Art kollekció hangulatát Hollósi Éva illusztrátorművész kézzel rajzolt grafikái varázsolják egészen egyedivé, karakteressé. A minták között a természeti motívumok, növények, állatok, bolygók mellett klasszikus, századfordulós stílusú rajzok is feltűnnek, budapesti épületeket, csempemintákat, régi hirdetésekből átemelt jellegzetes jeleneteket láthatunk viszont termékeiken.

A NON+ filozófiájában kiemelten fontos a minőség és a hosszú távú gondolkodás. Hiszünk abban, hogy a kitartó, odaadó és elszánt munka meghozza gyümölcsét. A Bomo Art alapítója, Boldizsár Károly elhivatottságát, szakmai alázatát és professzionalizmusát követendő példaként lehetne tanítani az iskolákban. Többek között ezért is esett rájuk a választásunk ennek a sorozatnak a kapcsán, mert úgy gondoljuk, hogy a Bomo példája egyszerre lehet lelkesítő a kezdő kisvállakozások számára, és kiváló bizonyíték arra, hogy a több tízévnyi befeketett munka igenis megtérül, s hogy igenis vannak nagyszerű hazai sikertörténeket, melyekre mindannyian büszkék lehetünk! 

A Bomo Art kollekció darabjai a márka webshopján, valamint budai és pesti üzleteikben elérhetőek.

Fotó: Kiss Lenke 'Dalocska'
Modell: Laura Farkas
Még több cikk

Heti Szett Akció - Bő afrikai nadrág a szivárvány 7 színében
Heti Szett Akció - Bő afrikai nadrág a szivárvány 7 színében

2019 Május 14.

Májusi Heti Szett Akciónk keretében 7+7 fazont kínálunk 7 napon át 30% kedvezménnyel. Ezúttal vásárlóink kedvence, a Bő afrikai nadrág rendelhető a szivárvány 7 csodás színében, egy-egy hozzáillő kendővel!

Olvass tovább

NON+ X Bártkert Bistro
NON+ X Bártkert Bistro

2019 Május 06.

A Várkert Bazárban működő Bárkert Bistro az évszázados hagyományok szellemében impozáns belső tereivel és különleges fúziós konyhájával különleges élményt nyújt az ide látogató vendégek számára.

Olvass tovább

NON+ ANYÁK NAPI MINIKOLLEKCIÓ
NON+ ANYÁK NAPI MINIKOLLEKCIÓ

2019 Május 03.

Anyák napja alkalmából bemutatjuk különleges, szupercuki, limitált darabszámú anya-lánya és anya-fia minikollekciónkat!

Olvass tovább

NEW NEW NEW!

SUMMER COLLECTION