ORGANIC KOLLEKCIÓ

A Design Hét Budapest alkalmából bemutatjuk legújabb állandó kollekciónkat, a biopamut anyagból készült ORGANIC modellek gyűjteményét! A kollekció tematikája összecseng a Design Hét idei mottójával a fenntarthatóság jegyében.

ORGANIC kollekciónk a NON+ alapdarabok organikus gyapotból készült gyűjteménye, amely a jövőben folyamatosan elérhető lesz termékkínálatunkban és amellyel újabb határozott lépést teszünk a környezettudatos, fenntartható öltözködés és a tudatos divat irányába.

A Design Hét Budapest ezévi mottója, a New Standards: idén a fesztivál eseményeinek fókuszában a világjárvány utáni „new normal”, azaz „szép új világ” áll, melynek formálásában döntő szerepet kapnak a designerek. Ebben a megközelítésben a fenntarthatóság szerepe különös hangsúlyt kap, a divatipar területén pedig hatványozottan.

A NON+ termékek tervezésének és gyártásának hátterében egyaránt kiemelten fontos szerepet játszik a hosszú távra tervezés szándéka és a környezettudatos működésre való törekvés. A tervezéstől egészen a termékek kiszállításáig megvalósuló teljes munkafolyamatunk során szem előtt tartjuk ezeket a szempontokat annak érdekében, hogy minimalizáljuk a márka ökológiai lábnyomát és az őrült tempóban változó divattrendek ellenében hosszú élettartamú, kompromisszumok nélkül szerethető termékeket hozzunk létre. Ebben a törekvésünkben jelent egy újabb mérföldkövet ORGANIC kollekciónk megjelenése, amely mostantól a márka új, állandó gyűjteményeként természetes, organikus gyapot alapanyagával hűen képviseli a fenntarthatóság elvét a NON+ életében.

ORGANIC kollekciónk fazonjai már kaphatók webshopunkban és a NON+ Showroomban, ahol minden héten csütörtöktől szombatig, 10-től 19 óráig várunk nagy szeretettel!

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Volkov Patrícia - Visage Models
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Tábori Kyra

 

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK