PASZTELL KOLLEKCIÓ

2021 febr. 15.

PASZTELL KOLLEKCIÓ

Már kapható webshopunkban és a NON+ Showroomban második tavaszi minikollekciónk!

Tavaszi Pasztell kollekciónkban 10 friss új fazont mutatunk be, melyeket gyönyörű pasztellrózsaszín és pasztellzöld pamut futter anyagból készítettünk el!

Pasztell kollekciónk darabjait egyszerre jellemzi a NON+ra jellemző stílusos kényelem, és letisztult szabásvonal, ez a két árnyalat igazi tavaszi hangulatot csempész a ruhatárunkba!

Tavaszi Pasztell kollekciónk darabjai között találunk korábbi kedvenceket és vadonatúj fazonokat is: izgalmas szabásvonalú ruhák, pulóverek és egy új nadrágfazon mellett nem maradhatott ki a szettből a szupercsinos rövid ujjú garbós aszimmetrikus ruha és a nagy sikerű afrikai nadrág sem. A kollekció ezúttal is limitált darabszámú, ezért érdemes mielőbb lecsapni a kedvencekre a készlet erejéig!

Pasztell kollekciónk fazonjai már kaphatók webshopukban és a NON+ Showroomban, ahol ezen a héten három napos nyitva tartással, csütörtökön, pénteken és szombaton várunk nagy szeretettel 11.00 és 19.00 óra között!

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Volkov Patrícia - Visage Models
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Tábori Kyra
Még több cikk

A MÁRCIUSI HÓNAP TERMÉKE
A MÁRCIUSI HÓNAP TERMÉKE

2021 márc. 05.

HÓNAP TERMÉKÉNEK minden alkalommal egy izgalmas, népszerű modellt választunk, amelyet valamilyen különleges színben, vagy extra anyagból készítünk el limitált darabszámban.

Olvass tovább

MY+ BOX MÁRCIUS
MY+ BOX MÁRCIUS

2021 márc. 01.

Március 1-től kapható legújabb meglepetésdobozunk!

Olvass tovább

NON+ BASIC - ÚJ FAZONOK
NON+ BASIC - ÚJ FAZONOK

2021 febr. 23.

Újabb fazonokkal bővült szezonális BASIC kollekciónk!

Olvass tovább

A HÓNAP TERMÉKE

A limitált készlet erejéig kapható webshopunkban!