SYNERGY KOLLEKCIÓ

“Az életed egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog…”

Legfrissebb, 16 új modellt felvonultató kollekciónk a részekből összeálló egység, az együttműködő színek és geometrikus formák adta TELJES egész mottójának ihletésében született. Az új fazonokhoz különleges, természetbarát textil alapanyagot választottunk, amely szuper kellemes, bőrbarát viseletet biztosít!

"Az összefogás ereje, az együttműködés hatékonysága eddig sem volt meglepő senki számára - bár egyéni szinten működni, létezni, alkotni is jó dolog - de ha abban gondolkodunk, hogy mi szolgálja leginkább a mai világban a fejlődésünket, akkor a kapcsolatok, a közösség és a csapatszellem - egységet alkotva minden esetben magasabb rendű cél felé terel minket. A SYNERGY kollekció ennek a gondolatmenetnek a mentén született, ami így vagy úgy ott van a mindennapjainkban - meghatározza a gondolkodásunkat, az érzéseinket, a létezésünket. Szerettem volna - ha visszanézve majd - nyoma marad a NON+ kollekcióiban is ennek az időszaknak olyan módon, ahogy ezt a “szellemiséget” le lehet fordítani a ruhák nyelvére. A részekből álló egész a teljes kollekciót áthatja. A színek, a szabásvonalak és ezáltal a fazonok - mind mind a MOSTban, a SZINERGIA hatása alatt születtek.

Végignézve az egyes darabokat, van, hogy önállósulnak, egyéni szinten is életre kelnek - de ha egymás mellé állítjuk az egyes modelleket, egy teljes EGÉSZet alkotnak, sőt, egymást erősítik, magasabb szintre emelik. A cél minden esteben az volt, hogy működjön a SZINERGIA a kollekció egészében - ahogy az életben is. A NON+ modellekre rendületlenül jellemző a visszafogottság, a letisztultság, a minden díszítéstől mentes egyszerűség. Ennek több szintje van a mindennapi életünkben, de mi következetesen kiállunk amellett, hogy A KEVESEBB TÖBB. Minden eseteben. A szavak, a tettek, a cselekedetek - és esetünkben a ruhák nyelvén is. Mert a legfontosabb dolgok belül történnek. A feltűnés nélküli, csendes létezés teret enged az igazi önvalónknak - a végső cél pedig nem lehet más, mint ennek megtalálása." - mondja Kiss Saci, a NON+ tervezője az új kollekcióról.

A SYNERGY kollekció alapanyaga a PATTINAGGIO elnevezésű kiváló minőségű olasz textil, melynek neve olaszul korcsolyázást jelent, az anyag külső, szinte tükörsima „csiszolt” felületére utalva. Az anyag belső, bőrrel érintkező oldala bordázott – pamut szálból.

A PATTINAGGIO magas minőségű, közepes vastagságú tavaszi alapanyag amelynek viselése komfortos, könnyed és természetes, tökéletesen megfelel a sportosan elegáns meghatározásnak. Pamut+nylon/poliamid összetétele ötvözi mindkét alapanyag előnyeit: a testfelülettel érintkező belső oldala testbarát organikus pamut, külső felülete újrahasznosított poliamid, amely időjárásállóbb, valamint biztosítja a megfelelő rugalmasságot és a gyorsabb száradást.

A termék már abszolút a környezettudatosság jegyében született: a PATTINAGGIO előállítása a környezetre nézve 94%-kal kevesebb vízfelhasználást, 32%-al kevesebb széndioxid kibocsátást, 60%-al kevesebb energiafelhasználást és 50%-kal kisebb kémiai terhelést jelent. Az anyagot alkotó poliamid és pamut is biológiailag lebomló - ez már ZÖLD DIVAT!

 

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Volkov Patrícia - Visage Models
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Tábori Kyra

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK