VALENTIN NAPI KOLLEKCIÓ

Februárban, ahogy lassan kilábalunk a télből, egyre inkább igényeljük az élénk színeket és a meleg árnyalatokat. Ezért választottunk idei Valentin napi kollekciónkhoz energikus narancs és piros BIO pamutot, amely nem csak természetes és fenntartható alapanyag, de kiváló minőségének köszönhetően hosszú életű, a színei pedig valóban terápiásan hatnak ránk a tél utolsó napjaiban!

Valentin napi minikollekciónkban 11 fazon kapott helyett piros, narancs és fekete BIO pamutból. A BIO pamut teljes mértékben természetes alapanyag: az organikus gyapot termesztése és feldolgozása során semmiféle mérgező vegyi anyagot nem használnak, így az mentes marad a szintetikus anyagoktól, ezáltal viselése antiallergén és a környezetet sem terheli.

A kollekció darabjai között találhatók régi kedvencek és új modellek is olyan fazonokat válogattunk össze ezúttal, amelyeket otthoni és utcai viseletként is megállják a helyüket. Az élénk piros és narancs árnyalatok energikusan hatnak ránk, feltűnő, vagány megjelenést kölcsönöznek és kicsit már át is léphetünk bennük végre a várva-várt tavaszba!

Valentin napi kollekciónk fazonjai limitált darabszámban elérhetők már webshopunkban és a NON+ Showroomban, ahol ezen a héten - szokás szerint - pénteken 11.00 és 19.00 óra között nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

 

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Volkov Patrícia - Visage Models
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Tábori Kyra

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK