KÖTÖTT KOLLEKCIÓ

January 18, 2021

KÖTÖTT KOLLEKCIÓ

Megérkezett legújabb limitált darabszámú kollekciónk, amelyben 12 fazont mutatunk be világos- és sötétkék rugalmas kötött anyagból. A kollekció már kapható webshopunkban és a NON+ Showroomban!

Nagyon kedvelem ezt a kötött anyagot, mert komfortos puha, meleg, ízléses, nem hivalkodó, hanem csendesen mutatós. Ráadásul a kék szín nem csak az én kedvencem, hanem tényleg mindenkinek jól áll, ezért biztos vagyok benne, hogy szeretni fogják vásárlóink - mondja Saci, a NON+ tervezője az új fazonokról.

Kötött anyagunk enyhén rugalmas, kellemes tapintású, puha, meleg anyag. Kényelmes, komfortos, kellemes a bőrnek, ezáltal egész nap jól érezheted magad bennük!

Kötött kollekciónk fazonjait ezúttal is a funkcionális minimalizmus jellemzi leginkább, amelybe izgalmas csavart visz kötött anyagunk mintás struktúrája. 

Kötött kollekciónk fazonjai már kaphatók webshopunkban és a NON+ Showroomban, ahol ezen a héten három napos nyitva tartással csütörtöktől szombatig, január 21-én, 22-én és 23-án várunk sok szeretettel 11.00 és 19.00 óra között. 
Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Volkov Patrícia - Visage Models
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Varró Lívia
Also in Blog

A MÁRCIUSI HÓNAP TERMÉKE
A MÁRCIUSI HÓNAP TERMÉKE

March 05, 2021

HÓNAP TERMÉKÉNEK minden alkalommal egy izgalmas, népszerű modellt választunk, amelyet valamilyen különleges színben, vagy extra anyagból készítünk el limitált darabszámban.

Read More

MY+ BOX MÁRCIUS
MY+ BOX MÁRCIUS

March 01, 2021

Március 1-től kapható legújabb meglepetésdobozunk!

Read More

NON+ BASIC - ÚJ FAZONOK
NON+ BASIC - ÚJ FAZONOK

February 23, 2021

Újabb fazonokkal bővült szezonális BASIC kollekciónk!

Read More

A HÓNAP TERMÉKE

A limitált készlet erejéig kapható webshopunkban!