MY+ BOX FEBRUÁR

February 01, 2021

MY+ BOX FEBRUÁR

Minden hónap elején - így most is - megjelenik egyedi, hazai tervezők által készített ajándékokat tartalmazó meglepetésdobozunk, a MY+ BOX!

Mivel kifejezetten meglepetésről van szó, most sem árulhatjuk el, mit rejt a doboz, de abban biztosak lehettek, hogy csupa klassz ajándék került bele ezúttal is, hiszen mindig olyasmit választunk, ami illik a NON+ szellemiségéhez és stílusához!

Februári meglepetésdobozunk február 1. és 14. között rendelhető webshopunkból!

Februári meglepetésdobozunk megjelenése kapcsán most is, ahogy minden hónapban megmutatjuk, mit tartalmazott előző havi dobozunk!

Íme:

A közelmúltban jónéhány új darabbal bővült DESIGN+ kiegészítő kollekciónk.

A DESIGN+ papírtermékek közül a Malinovka papírmanufaktúrával együttműködésben létrejött ponthálós jegyzetfüzetünk és asztali TODO-listánk került a januári MY+BOX-ba.

A "bullet journal" típusú füzet pontozott lapjai ideálisak a jegyzeteléshez, íráshoz, segédpontokkal vezetett rajzoláshoz, illetve egyéni "keretrendszer" kialakításához. Cérnafűzött, ezért tartós és strapabíró, ennek a kötészeti megoldásnak a következtében teljesen, azaz 180 fokra nyitható. A puha fedeles papírborító miatt könnyű, így bárhová és bármikor magunkkal vihetjük.

A TO DO notepad asztali tervező A4-es méretű, heti bontása alkalmas a teendők és feladatok áttekinthető feljegyzésére. Az irodában és a home office-ban is kifejezetten hasznos lehet a munkafolyamatok, tennivalók szervezéséhez.

A Todasbonobas magyar-spanyol alkotópáros tárgyaira különleges szociális érzékenység jellemző, designprojektjeik fontos társadalmi kérdésekre hívják fel a figyelmet.

A GIRA testpozitív projekt keretében az általánosan elfogadott szépségideálokat kérdőjelezik meg. A fából készült pörgőket a női test tiszteletére alkották meg. Vizuális megközelítésük arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy az emberi testet sokféleségében fogadjuk el, mert minden test más, mind egyedi. Tökéletlenül tökéletes!

Ha lemaradtál januári MY+ BOX dobozunkról, a jegyzetfüzetet és az asztali tervezőt megtalálod DESIGN+ kiegészítő kollekciónk kínálatában!

 
Also in Blog

NON+ BASIC - ÚJ FAZONOK
NON+ BASIC - ÚJ FAZONOK

February 23, 2021

Újabb fazonokkal bővült szezonális BASIC kollekciónk!

Read More

PASZTELL KOLLEKCIÓ
PASZTELL KOLLEKCIÓ

February 15, 2021

Read More

VALENTIN NAPI KOLLEKCIÓ
VALENTIN NAPI KOLLEKCIÓ

February 08, 2021

Read More

Új Törzsvásárló programunk keretében online vásárlások alkalmával gyűjthetsz hűségpontokat, melyeket bizonyos összeghatár felett vásárlási kedvezményekre válthatsz be weshopunkban.