NON+ BASIC EXTRA

August 24, 2020

NON+ BASIC EXTRA

A mai nap talán az első az évben, amikor már észrevehetően másképp süt a nap és finoman érezhető a közelgő ősz hangulata a levegőben. Így nem is időzíthettük volna jobban legfrissebb őszi fazonjaink megjelenését: bemutatjuk a NON+ BASIC EXTRA gyűjteményt!

A BASIC EXTRA kollekcióban korábbról más ismert, népszerű absztrakt szabásvonalú BASIC fazonok vonulnak fel újragondolt megjelenésben, a három BASIC szín - cirmos szürke, sötét cirmos szürke és fekete - kombinálásával.

A BASIC EXTRA fazonok a BASIC kollekció mottóját követik egy kis extra csavarral: összhatásuk változatlanul letisztult, mégis szokatlan és izgalmas. Az egyedi szín és formakombinációk megadják azt a pici pluszt, amely által az új modellek tökéletes kiegészítői lehetnek a NON+ BASIC ruhatárának, gardróbunk kedvenc alapdarabjainak.

BASIC EXTRA fazonjaink már kaphatók webshopunkban és a NON+ Showroomban, ahol ezen a héten csütörtökön és pénteken, augusztus 27-én és 28-án várunk nagy szeretettel minden érdeklődőt!

Fotó: Kiss Lenke 'Dalocska'
Modell: Farkas Laura
Smink, haj: Agnes Pataky Makeup artist

 
Also in Blog

NON+ X Ott Anna
NON+ X Ott Anna

September 17, 2020

Ott Annával hivatásról, stílusról, öltözködésről, szabadidőről és természetesen olvasásról beszélgettünk. Fogadjátok szeretettel interjúnkat!

Read More

HETI SZETT AKCIÓ
HETI SZETT AKCIÓ

September 14, 2020

15 szuper őszi fazon 7 napon át 30% kedvezménnyel! Ne hagyd ki! 

Read More

NON+ AIR COLLECTION
NON+ AIR COLLECTION

September 09, 2020

A NON+ első szezonális őszi minikollekciója a kényelmes, sportos attitűd, és a könnyed, önfeledt létezés fontosságát hirdeti.

Read More