NON+ BASIC ÚJDONSÁGOK

January 17, 2019

NON+ BASIC ÚJDONSÁGOK

Megérkeztek a NON+ BASIC kollekció szezonális modelljei webshopunkba! 

A NON+ márka filozófiájának megfelelően a kevesebb több elvét követve, a BASIC kollekció olyan darabokat kínál, melyek épp úgy megállják a helyüket munkahelyi környezetben, mint a szabadidő pillanataiban - egy dolog azonban változatlan: mindig kényelmes és önfeledt viseletet biztosítanak.NON+ BASIC kínálata a szezonális kollekciókhoz kapcsolódó sportosan elegáns, kényelmes és vagány alapdarabokat vonultatja fel. Az egyedi, konzekvens stílusú, kényelmes és praktikus öltözékek a mozgalmas életet élő dinamikus nők ruhatárának elengedhetetlen alapdarabjai, melyek a divat folyton változó trendjeivel szemben különleges szetteket alkotva, hosszú távon magukban hordozzák az állandó megújulás lehetőségét.

Válaszd ki kedvenceid legújabb BASIC modelljeink közül!

A BASIC kollekció új fazonjait személyesen is felpróbálhatod új, budai Showroomunk nyitóhétvégéjén, január 18. és 20. között!

Az újra nyitó 3 napos partyn pezsgővel, finom falatkákkal és erre az alkalomra készült limitált darabszámú minikollekcióval várunk mindenkit szeretettel!

 

Címünk: 1126 Budapest, Dolgos utca 2. 2. épület 1. emelet 5.Also in Blog

A MÁRCIUSI HÓNAP TERMÉKE
A MÁRCIUSI HÓNAP TERMÉKE

March 05, 2021

HÓNAP TERMÉKÉNEK minden alkalommal egy izgalmas, népszerű modellt választunk, amelyet valamilyen különleges színben, vagy extra anyagból készítünk el limitált darabszámban.

Read More

MY+ BOX MÁRCIUS
MY+ BOX MÁRCIUS

March 01, 2021

Március 1-től kapható legújabb meglepetésdobozunk!

Read More

NON+ BASIC - ÚJ FAZONOK
NON+ BASIC - ÚJ FAZONOK

February 23, 2021

Újabb fazonokkal bővült szezonális BASIC kollekciónk!

Read More

A HÓNAP TERMÉKE

A limitált készlet erejéig kapható webshopunkban!