NON+ Farmer Kollekció

November 11, 2020

NON+ Farmer Kollekció

Nagy örömmel mutatjuk be vadonatúj, 14 modellből álló farmer kollekciónkat, melynek megjelenésével régi álmunk válik valóra!

Legtöbbünk ruhatárában a farmer épp olyan alapdarab, mint BASIC kollekciónk legnépszerűbb pamut fazonjai. A NON+ farmer kollekcióban korábbi BASIC modelleket készítettünk el közepes vastagságú és tónusú, szuperkényelmes farmer anyagból, ezáltal teljesen új, izgalmas, vagány hatást kölcsönözve a már ismerős szabásvonalaknak. 

"Tervezőként izgalmas, új kihívást jelentett a farmer kollekció létrehozása, mert farmer alapanyaggal dolgozni egészen más gyártási metódust jelent, melynek során a korábbi BASIC modellek teljesen új karaktert kaptak.
A farmer anyag sportos jellege miatt tökéletesen kompatibilis a BASIC vonal fazonjaival, ezért régi vágyam volt kipróbálni ezeket a modelleket farmerból. A tervezés folyamata új, izgalmas játékra adott lehetőséget az alapanyaggal, a fazonokkal a letisztult, sportos elegancia formavilágában – úgy érzem, különleges, vagány kollekció született és remélem, hogy vásárlóink is kedvelni fogják az új darabokat" 
- mondja Kiss Saci, a NON+ márka tervezője az új vonalról.

Farmer anyagunk közepes vastagságú, enyhén rugalmas, jó minőségű alapanyag, közepes tónusú kékre mosatva, színfixálva és puhítva. A legtökéletesebb farmer viselet, olyan amire mindig is vágytál!
Farmer kollekciónk már kapható webshopunkban és a NON+ Showroomban, ahol ezen a héten három napos nyitva, tartással, november 12-től 14-ig várunk szeretettel minden érdeklődőt!

 

Tervező: Kiss Sarolta
Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Farkas Laura
Smink/haj: Pataky Ágnes 

 

 
Also in Blog

A MÁRCIUSI HÓNAP TERMÉKE
A MÁRCIUSI HÓNAP TERMÉKE

March 05, 2021

HÓNAP TERMÉKÉNEK minden alkalommal egy izgalmas, népszerű modellt választunk, amelyet valamilyen különleges színben, vagy extra anyagból készítünk el limitált darabszámban.

Read More

MY+ BOX MÁRCIUS
MY+ BOX MÁRCIUS

March 01, 2021

Március 1-től kapható legújabb meglepetésdobozunk!

Read More

NON+ BASIC - ÚJ FAZONOK
NON+ BASIC - ÚJ FAZONOK

February 23, 2021

Újabb fazonokkal bővült szezonális BASIC kollekciónk!

Read More

A HÓNAP TERMÉKE

A limitált készlet erejéig kapható webshopunkban!