NON+ téli kollekció a kulisszák mögött

October 30, 2018

NON+ téli kollekció a kulisszák mögött

Igazi csajos napot töltöttünk a Silens Stúdióban a NON+ téli kollekció fotózásakor - gyönyörű képek készültek (alig bírjuk ki, hogy ne mutassuk meg mindet, de még nincs itt az ideje :) sokat nevettünk, összességében szuper napunk volt! 

A téli kollekció képeit ezúttal Kiss Lenke, Saci húga fotózta. Lenkét egyébként nem könnyű elcsípni egy-egy fotózásra, mert az év nagy részében külföldi eskövőkön készít képeket, ezért nagy szerencsénk volt, hogy éppen ráért, így igazi családi hangulatban telt a fotózás! A fazonokat ezúttal Farkas Laura mutatja be, sminkjét Pataki Ági készítette. 

Téli kollekciónkban ismét a szürke és fekete gyönyörű árnyalatai vonulnak fel, de ezúttal sem maradhatott el egy kiegészítő szín használata a kollekció tervezésekor: Saci választása ezúttal a sötétkékre esett. A visszafogott, minimalista szabásvonalakban ismét megjelenik helyenként a játékosság, a variálhatóság és elsődleges szempontként a kényelem!

 

 

A téli fazonok az őszi Creative Energy kollekció szellemiségét követik - az origami mintákat, kimonó-jellegű modelleket és a geometrikus formákból építkező szabásokat ezúttal ívesebb vonalak ellenpontozzák. A téli darabokra is jellemző a visszafogott látványvilág és a megnyugtató árnyalatok harmonikus egysége.

A téli darabok november közepén érkeznek meg webshopunkba és a NON+ showroomba, a téli kollekció megjelenéséig az őszi fazonokat 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a limitált készlet erejéig webshopunkban és a bemutatóteremben.

Látogassatok el hozzánk és válasszátok ki kedvenceiteket az őszi kollekcióból - szeretettel várunk!

A közeljövőben készülünk néhány izgalmas hírrel, ha nem szeretétek róluk lemaradni, iratkozzatok fel hírlevelünkre még ma!
Also in Blog

NON+ BASIC - ÚJ FAZONOK
NON+ BASIC - ÚJ FAZONOK

February 23, 2021

Újabb fazonokkal bővült szezonális BASIC kollekciónk!

Read More

PASZTELL KOLLEKCIÓ
PASZTELL KOLLEKCIÓ

February 15, 2021

Read More

VALENTIN NAPI KOLLEKCIÓ
VALENTIN NAPI KOLLEKCIÓ

February 08, 2021

Read More

Új Törzsvásárló programunk keretében online vásárlások alkalmával gyűjthetsz hűségpontokat, melyeket bizonyos összeghatár felett vásárlási kedvezményekre válthatsz be weshopunkban.