NON+ téli kollekció a kulisszák mögött

October 30, 2018

NON+ téli kollekció a kulisszák mögött

Igazi csajos napot töltöttünk a Silens Stúdióban a NON+ téli kollekció fotózásakor - gyönyörű képek készültek (alig bírjuk ki, hogy ne mutassuk meg mindet, de még nincs itt az ideje :) sokat nevettünk, összességében szuper napunk volt! 

A téli kollekció képeit ezúttal Kiss Lenke, Saci húga fotózta. Lenkét egyébként nem könnyű elcsípni egy-egy fotózásra, mert az év nagy részében külföldi eskövőkön készít képeket, ezért nagy szerencsénk volt, hogy éppen ráért, így igazi családi hangulatban telt a fotózás! A fazonokat ezúttal Farkas Laura mutatja be, sminkjét Pataki Ági készítette. 

Téli kollekciónkban ismét a szürke és fekete gyönyörű árnyalatai vonulnak fel, de ezúttal sem maradhatott el egy kiegészítő szín használata a kollekció tervezésekor: Saci választása ezúttal a sötétkékre esett. A visszafogott, minimalista szabásvonalakban ismét megjelenik helyenként a játékosság, a variálhatóság és elsődleges szempontként a kényelem!

 

 

A téli fazonok az őszi Creative Energy kollekció szellemiségét követik - az origami mintákat, kimonó-jellegű modelleket és a geometrikus formákból építkező szabásokat ezúttal ívesebb vonalak ellenpontozzák. A téli darabokra is jellemző a visszafogott látványvilág és a megnyugtató árnyalatok harmonikus egysége.

A téli darabok november közepén érkeznek meg webshopunkba és a NON+ showroomba, a téli kollekció megjelenéséig az őszi fazonokat 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a limitált készlet erejéig webshopunkban és a bemutatóteremben.

Látogassatok el hozzánk és válasszátok ki kedvenceiteket az őszi kollekcióból - szeretettel várunk!

A közeljövőben készülünk néhány izgalmas hírrel, ha nem szeretétek róluk lemaradni, iratkozzatok fel hírlevelünkre még ma!
Also in Blog

ŐSZI-TÉLI NON+ BASIC FAZONOK
ŐSZI-TÉLI NON+ BASIC FAZONOK

November 24, 2020

Megérkeztek BASIC kollekciónk legújabb őszi-téli fazonjai!

Read More

BLACK FRIDAY BASIC AKCIÓ
BLACK FRIDAY BASIC AKCIÓ

November 20, 2020

Black Friday Basic akciónk keretében november 20. és 22. között 20% kedvezményt adunk minden BASIC fazonra!

Read More

NON+ Farmer Kollekció
NON+ Farmer Kollekció

November 11, 2020

Bemutatjuk vadonatúj 14 modellből álló farmer kollekciónkat!

Read More

BASIC ÚJDONSÁGOK

MEGÉRKEZTEK BASIC KOLLEKCIÓNK LEGFRISSEBB DARABJAI!