NON+ X Bomo Art

March 28, 2019

NON+ X Bomo Art

Új sorozatunkban olyan budapesti bemutatótermeket, kávézókat-éttermeket, boltokat mutatunk be, melyek különféle oknál fogva kedvenceink. Helyeket, ahová szívesen járunk, ahonnan szívesen viszünk haza egy-egy szép tárgyat, ahol örömmel eszünk-iszunk finomságokat és melyekről úgy gondoljuk, hogy valamilyen szempontból kötődnek a NON+ szellemiségéhez.

 

Sorozatunk első állomásaként a több mint húsz éve fennálló Bomo Art Budapest budai üzletébe látogattunk el a Várkert Bazárba. A Bomo Art két fővárosi bolttal és több mint száz nemzetközi viszonteladóval a legjelentősebb papír kismanufaktúra az országban: kollekciójukban naplókat, füzeteket, csomagolópapírokat, képeslapokat, határidőnaplókat és kisebb papírkiegészítőket találunk, melyek különlegessége, hogy a márka óbudai műhelyében készülnek, egytől-egyig kézi munkával, könyvkötőmesterek által. A Bomo Art üzletekben a saját tervezésű és gyártású darabok mellett a legnevesebb nemzetközi írószermárkák termékei is megtalálhatók.

A Bomo Art kollekció hangulatát Hollósi Éva illusztrátorművész kézzel rajzolt grafikái varázsolják egészen egyedivé, karakteressé. A minták között a természeti motívumok, növények, állatok, bolygók mellett klasszikus, századfordulós stílusú rajzok is feltűnnek, budapesti épületeket, csempemintákat, régi hirdetésekből átemelt jellegzetes jeleneteket láthatunk viszont termékeiken.

A NON+ filozófiájában kiemelten fontos a minőség és a hosszú távú gondolkodás. Hiszünk abban, hogy a kitartó, odaadó és elszánt munka meghozza gyümölcsét. A Bomo Art alapítója, Boldizsár Károly elhivatottságát, szakmai alázatát és professzionalizmusát követendő példaként lehetne tanítani az iskolákban. Többek között ezért is esett rájuk a választásunk ennek a sorozatnak a kapcsán, mert úgy gondoljuk, hogy a Bomo példája egyszerre lehet lelkesítő a kezdő kisvállakozások számára, és kiváló bizonyíték arra, hogy a több tízévnyi befeketett munka igenis megtérül, s hogy igenis vannak nagyszerű hazai sikertörténeket, melyekre mindannyian büszkék lehetünk! 

A Bomo Art kollekció darabjai a márka webshopján, valamint budai és pesti üzleteikben elérhetőek.

Fotó: Kiss Lenke 'Dalocska'
Modell: Laura Farkas
Also in Blog

ZÖLD CSÍKOS KOLLEKCIÓ
ZÖLD CSÍKOS KOLLEKCIÓ

September 24, 2020

Megérkeztek legújabb zöld csíkos fazonjaink a NON+ webshopba!

Read More

NON+ X Ott Anna
NON+ X Ott Anna

September 17, 2020

Ott Annával hivatásról, stílusról, öltözködésről, szabadidőről és természetesen olvasásról beszélgettünk. Fogadjátok szeretettel interjúnkat!

Read More

HETI SZETT AKCIÓ
HETI SZETT AKCIÓ

September 14, 2020

15 szuper őszi fazon 7 napon át 30% kedvezménnyel! Ne hagyd ki! 

Read More