SACI ŐSZI KEDVENCEI

September 27, 2018

SACI ŐSZI KEDVENCEI

Mai blogposztunkban Saci mutatja be kedvenc őszi darabjait! Mindig izgalmas egy-egy újabb kollekció megjelenésekor megismerni a márka tervezőjének szívéhez legközelebb álló modelleket. Fogadjátok szeretettel a Creative Energy kollekció alkotói kedvenceit!

"A 3/4-es ujjú kámzsás tunika a Creative Energy kollekció legelegánsabb darabja, ráadásul szuperkényelmes is! Finom esésű Capta anyagból készült, lefelé bővülő, megkötős fazon. Szívesen viselem elegánsabb szövet nadrággal, vagy szakadt farmerrel és tornacipővel is!"  - mondja Saci.

Nonplusz - 2018 Ősz - Saci kedvencei

"Keleti inspirációra készült ez a 3/4-es ujjú, lépcsőzetes kialakítású szövetkabát, melynek bal oldala rövidebb, jobb oldala közepes, hátulja hosszabb állású. Laza, bő, megkötős fazon, ecru és fekete színben kapható." 

Nonplusz - 2018 Ősz - Saci kedvencei

"Minden kollekcióhoz választok egy-egy különlegesebb anyagot, idén ősszel erre az izgalmas, rózsa mintás Mirren szövetre esett a választásom. Egy felsőt, egy kabátot és egy mellényt terveztem belőle, ezek közül a képeken látható origami felső a kedvencem. Laza, stílusos darab!"

Nonplusz - 2018 Ősz - Saci kedvencei

"Szeretem az univerzális darabokat, a rövid állású japán bebújós kabát is ezek közé tartozik, mert épp úgy viselhető vastagabb pullóverrel kabátként, mint egy vékonyabb garbóval mellényként. Rövid állású rövid ujjú fazon, puha Cencia szövetből, alsó része dupla rétegű. Garantáltan nem fogsz fázni benne :)"

Nonplusz - 2018 Ősz - Saci kedvencei

"Őszi kollekciónkban a geometrikus szabásvonalaké és a letisztult, keleties fazonoké a főszerep. Ferde aljú asszimetrikus szabású tunikánk is határozottan ezt a formaalkotást követi. Hosszabb szabású, alul dupla rétegű darab, elöl pedig egy zsebet is elrejtettem rajta - belefér akár egy telefon is, ha éppen nincs kedved táskát vinni magaddal! Homok színű és cirmos szürke futter színben kapható."

Nonplusz - 2018 Ősz - Saci kedvencei

"Jóllehet az őszi fazonok meghatározó palettáját a föld színek adják, egy élénkebb árnyalatot ennek ellenére belevarázsoltam a színskálába. A királykékre esett a választásom, négy fazon ebben a színben is kapható. Nagy kedvencem a megkötős kámzsás ujjatlan ruha, ezért az örök kedvenc fekete futter mellett kék színben is bekerült a kollekcióba!"

Nonplusz - 2018 Ősz - Saci kedvencei

Mutatok még egy kedvenc kék szettet: a kenguruzsebes kapucnis pulcsinak és a szintén kenguruzsebes pamut szoknyának is nagyon jól áll ez az árnyalat! Kényelmes és vagány darab mindkettő - egész nap szuperjól érzem benne magam!

Nonplusz - 2018 Ősz - Saci kedvencei

Rendeld meg kedvenceid a limitált példányszámú őszi darabokból webshopunkon, vagy próbáld fel őket a NON+ showroomban!
Szeretettel várunk!

 

 
Also in Blog

BLACK FRIDAY BASIC AKCIÓ
BLACK FRIDAY BASIC AKCIÓ

November 20, 2020

Black Friday Basic akciónk keretében november 20. és 22. között 20% kedvezményt adunk minden BASIC fazonra!

Read More

NON+ Farmer Kollekció
NON+ Farmer Kollekció

November 11, 2020

Bemutatjuk vadonatúj 14 modellből álló farmer kollekciónkat!

Read More

A HÓNAP TERMÉKE - NOVEMBER
A HÓNAP TERMÉKE - NOVEMBER

November 05, 2020

Megérkezett a novemberi HÓNAP TERMÉKE, a limitált készlet erejéig rendelhető webshopunkból!

Read More

A HÓNAP TERMÉKE

A HÓNAP TERMÉKE ELÉRHETŐ NOVEMBER VÉGÉIG LIMITÁLT DARABSZÁMBAN, A KÉSZLET EREJÉIG!