Adatkezelési tájékoztató

Üdvözöljük weboldalunkon ("nonplusz.hu"). Kérjük, olvassa el figyelmesen az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat. A jelen Adatvédelmi Nyilatkozat vonatkozik arra, amikor Ön meglátogatja vagy termék vásárlása nélkül böngészi weboldalunkat, regisztrál az nonplusz.hu weboldalon, valamint amikor termékek vásárlására használja a szolgáltatásainkat. Az nonplusz.hu weboldalt a StyleHub.com Ltd. ("StyleHub.com") kezeli és üzemelteti, amelynek bejegyzett székhelye 1027 Budapest, Medve utca 24. I/1., Magyarország. A StyleHub.com az nonplusz.hu weboldal felhasználóinak személyes adatait, az NON+ együtt kezeli, amelynek bejegyzett székhelye 1061 Budapest, Andrássy út 20. 2/6 Magyarország (a továbbiakban együttesen a "Társaságok").


Nyilatkozatunk


A Társaságok elkötelezettek a vásárlóink személyes információinak védelme iránt. A jelen nyilatkozat a Társaságok által az nonplusz.hu weboldalon gyűjtött adatokra vonatkozik. A jelen nyilatkozat módosításait ezen az URL címen fogjuk közzétenni, és a közzététellel lépnek hatályba. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul ezen adatok gyűjtéséhez és az általunk leírt módon történő felhasználásához. A weboldal használatának folytatása bármilyen módosítás, kiegészítés vagy változtatás közzététele után annak elfogadását jelenti.

Mindenkinek joga van a személyes adatainak védelméhez. A Társaságok tiszteletben tartják a felhasználóik tájékoztatáshoz való jogát, a személyes adataik gyűjtését és azokat érintő más műveleteket illetően. Az olyan adatok felhasználásánál, amelyek Önt közvetlenül vagy közvetve személyesen azonosíthatják, a szigorú szükségesség elvét alkalmazzuk. Nem dolgozzuk fel a személyes adatait, ha anonim adatok használatával vagy más olyan módon is tudjuk nyújtani Önnek a szolgáltatásokat, amely lehetővé teszi a Társaságok számára az Ön azonosítását. Ez alól kivételt képez, ha az illetékes hatóságok vagy a rendőrség kérésére kell adatot szolgáltatnunk (például az Ön IP címe).

A Társaságok az alábbi tájékoztatást adják az Adatvédelmi Nyilatkozatról, lehetővé téve az online látogatók számára a teljes körű tájékozódást. Az nonplusz.hu weboldal meglátogatásával Ön a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatban és a Felhasználási Feltételekben leírt gyakorlatot elfogadja, és ahhoz hozzájárulását adja.

A jelen Adatvédelmi Nyilatkozat a linkelt, más szervezetek által fenntartott weboldalakra nem vonatkozik. A weboldalunkon keresztül Ön által harmadik feleknek megadott személyes információkért a Társaságok nem felelősek. Kérjük, olvassa el ezen más társaságok vagy szervezetek Adatvédelmi Nyilatkozatát is, mielőtt megadja nekik az adatait.


Milyen személyes információkat gyűjtünk, és hogyan?


Az nonplusz.hu weboldal felhasználóinak személyes adatait a Társaságok kezelik; a Társaságok több módon is gyűjtenek személyes információkat, amikor Ön regisztrál vagy lead egy megrendelést. Ön a regisztrációval hozzájárul a személyes adatai gyűjtéséhez. Ha Ön lead egy megrendelést, a megrendelése feldolgozásához és teljesítéséhez szükség van személyes információk tárolása, beleértve a nevét, e-mail címét, telefonszámait, lakcímét, szállítási és hitelkártya/bankkártya számlázási címét(eit).

Az elmentett kártya adatokat nem a Társaságok tárolják. Ezeket az információkat a fizetésfeldolgozó partnereink tárolják. Kérjük, olvassa el a pénzforgalmi szolgáltatóink Adatvédelmi Nyilatkozatát is. Az elmentett kártya adatokat soha nem osztjuk meg harmadik felekkel, és kizárólag az Ön megrendelésének feldolgozásához használjuk fel, a fizetésfeldolgozó partnerünk rendszerének használatával. Ezen felül, információkhoz juthatunk hitelesítés vagy személyazonosság ellenőrzések eredményeként is. Esetenként elkérhetjük az Ön telefonszámát. Ezt a számot megadhatjuk a szállítást végző futárszolgálatunknak. Ezek az adatok teszik lehetővé az Ön megrendelésének feldolgozását, és hogy értesíteni tudjuk Önt a megrendelése státuszáról.

A StyleHub.com számos módon gyűjt Önről személyesen nem azonosítható információt, beleértve a tevékenysége nyomon követését az IP címe alapján, a számítógépe beállításait vagy a legutóbb meglátogatott URL-eket. A StyleHub.com kérheti Öntől bizonyos személyesen nem azonosítható információk, például a vásárlási preferenciái, stb. megadását. A StyleHub.com nem gyűjt Önről személyesen azonosítható információt, kivéve, ha Ön önként ad meg nekünk ilyen információkat, például egy kérdőív vagy regisztrációs űrlap kitöltésével.

Általánosságban a StyleHub.com kizárólag arra a célra használja fel az Ön által megadott információkat, amelyre Ön az információkat megadta.


Sütik (cookie-k) használata


A sütik az Ön böngészője által az Ön számítógépén tárolt információk. A böngészők azért használnak sütiket, hogy nyomon kövessék az Ön weboldalakkal történő interakcióit a jobb online élmény biztosítása érdekében. Ezeket az információkat az Ön merevlemezén tárolják, nem a mi weboldalunkon. A sütik nem kémkednek Ön után vagy sértik meg más módon az Ön magánéletét, és nem tudnak információkat lopni a merevlemezéről. A StyleHub.com azért használ sütiket, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő tartalmakat biztosítson, nyomon kövesse, milyen gyakran látogat a weboldalra, nyomon kövesse a kosarának tartalmát és megakadályozza a regisztrációs adatainak ismételt magadását minden csatlakozás alkalmával.


Hogyan és milyen célra használjuk a személyes adatait


A Társaságok az Ön személyes információit a megrendelések feldolgozásához, a fizetéshez, valamint személyre szabott vásárlási élmény biztosítása érdekében használhatja fel. Továbbá felhasználjuk az Ön adatait a megrendelései teljesítéséhez és szállításához, és a fiókja kezeléséhez is. Az Ön által megadott személyes információkat felfedhetjük hitelreferencia vagy csalás megelőző ügynökségeknek, amelyek nyilvántarthatják ezeket az információkat. Az Ön személyes információit megoszthatjuk a Társaságokon belüli más kereskedelmi részlegekkel is. Amikor erre törvény kötelez bennünket, az Ön adatait felfedhetjük bármely illetékes szabályozó hatóságnak.

Az Ön személyes információit felhasználhatjuk arra is, hogy marketing hírleveleket küldjünk, de kizárólag a preferenciáinak megfelelően. Az Ön adatait nem adjuk el harmadik fél marketing cégeknek.

A weboldal forgalmára, az eladásokra, kívánságlistákra vonatkozó és egyéb kereskedelmi információkat összegyűjtjük, és továbbadhatjuk harmadik feleknek, de ezek az információk nem tartalmaznak olyan adatokat, amelyek Önt személyesen azonosíthatják.

Végül, az Ön személyes információit, a nem-személyes adatokkal együtt, felhasználhatjuk belső marketing és demográfiai tanulmányainkhoz is, a vásárlói minták megfigyelésére, hogy folyamatosan fejleszthessük a weboldalunkat a látogatói igények jobb kielégítése érdekében.

Esetenként a Társaságok alkalmazhatnak harmadik feles üzleti partnereket személyes információk gyűjtésére. Ilyen esetekben ezen harmadik feleket titoktartási megállapodások kötik, és a Társaságok utasítják őket a Társaságok által alkalmazott Adatvédelmi Nyilatkozatok teljes körű betartására.


Feliratkozás és leiratkozás


A Társaságok csak azután dolgozzák fel az Ön személyes adatait reklámanyag és direkt marketing vagy egyéb kereskedelmi kommunikáció küldéséhez, beleértve az e-mailt, SMS üzenetet vagy hagyományos postai levelet, ha Ön ehhez hozzájárult. Minden alkalommal, amikor szükség van az Ön hozzájárulására, előre tájékoztatni fogjuk Önt és lehetőséget adunk arra, hogy a megfelelő jelölőnégyzetek bejelölésével megadja vagy megtagadja a hozzájárulását a személyes adatainak, a fenti célokra történő felhasználásához.

Tájékoztatni kívánjuk, hogy bizonyos törvény által meghatározott esetekben a Társaságok az Ön hozzájárulása nélkül is feldolgozhatják az Ön személyes adatait. Sor kerülhet erre, a Társaságoknak törvényi kötelezettségeinek teljesítése, illetve a rendelések feldolgozása során. (Például ha Ön termékeket vásárolt az nonplusz.hu weboldalon vagy bizonyos szolgáltatások használatát kérte a weboldalunkon keresztül). A Társaságok garantálják a felhasználóik számára, hogy amennyiben kérik, bármikor és indoklás nélkül lemondhatják a Társaságok által nyújtott szolgáltatásokat.
In any case, we wish to inform you that StyleHub.com and Company guarantee that its users may exercise, at any time and without having to state their reasoning, their right not to receive future communications connected to particular services upon request.

Mindenkor fel fogjuk kínálni Önnek a lehetőségét a leiratkozásra, bármely olyan szolgáltatásunkról vagy hírlevelünkről - amelyre korábban feliratkozott -, amennyiben meggondolja magát. Minden Önnek küldött e-mail tartalmazni fog egy egyszerű automatizált leiratkozási linket, hogy le tudjon iratkozni az adott címlistáról. A leiratkozással kapcsolatban kövesse az e-mail utasításait, illetve lehetősége van a fiókján belül megváltoztatni az e-mail preferenciáit és leiratkozhat minden e-mailről.


Hogyan férhet hozzá az nonplusz.hu és a StyleHub.com által kezelt személyes információihoz és változtathatja meg azokat


Amennyiben Ön bármilyen okból úgy érzi, hogy a Társaságok által kezelt személyes információi helytelenek, kérjük, látogasson el a weboldalra, és a weboldalon található "Belépés/Bejelentkezés" menü segítségével történő bejelentkezés után a "Fiókom/Beállítások" részben ellenőrizni tudja és meg tudja változtatni a személyes adatait. Kizárólag Ön, és az Ön kérésére az Ügyfélszolgálat férhet hozzá az Ön személyes adataihoz a jelszava és Felhasználói azonosítója használatával. Az elmentett hitelkártya/bankkártya adatokat Ön minden vásárlás alkalmával megváltoztathatja vagy törölheti. Amennyiben Ön a számlázási vagy szállítási címét a megrendelése feldolgozása közben változtatja meg, a megrendelés a biztonsági érvényesítési ellenőrzések révén újra feldolgozásra kerül.


Az SSL Biztonsági Titkosítás használata


Az elvárható gondossággal járunk el az Ön által megadott adatok biztonságának, integritásának és védelmének megfelelő fenntartása érdekében. Amikor Ön lead egy megrendelést vagy hozzáfér a fiókja információihoz, a Secure Socket Layer (SSL) titkosítást használjuk, amely az elküldés előtt titkosítja az információkat, megvédve azokat az illetéktelen felhasználástól. Emellett megtesszük az elvárható lépéseket annak biztosítására, hogy azon harmadik fél üzleti partnerek, akiknek bármilyen adatot továbbítunk, biztosítsák a személyes információk megfelelő védelmét.


Irányadó jog


A jelen Adatvédelmi Nyilatkozatra a magyar jog irányadó, és különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. magyar törvény, amely a - külföldön is tárolt - személyes adatok Magyarországon székhellyel vagy bejegyzett irodával rendelkező adatfeldolgozó általi feldolgozását is szabályozza. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. magyar törvény garantálja, hogy a személyes adatok feldolgozása az alapvető jogok és a személyes szabadság, valamint méltóság tiszteletben tartásával történik, különös tekintettel a titoktartáshoz, a személyazonossághoz és a személyes adatok védelméhez való jogra.


Az nonplusz.hu Adatvédelmi Nyilatkozatának módosítása és frissítése


Az nonplusz.hu Adatvédelmi Nyilatkozatát a Társaságok módosíthatják vagy egyszerűen csak frissíthetik részben vagy egészben, beleértve azt is, amikor a módosítások az adatvédelmet szabályozó és az Ön jogait védő jogszabályok és előírások miatt történnek. Az nonplusz.hu Adatvédelmi Nyilatkozatának módosításairól és frissítéseiről a felhasználóinkat az nonplusz.hu weboldalán értesítjük, amint ezen módosítások vagy frissítések hatályba lépnek, és azok kötelező érvényűek, amint a weboldal ezen részén közzétételre kerülnek. Ezért kérjük, hogy rendszeresen keresse fel ezt a részt, hogy értesüljön az nonplusz.hu legújabb és frissített Adatvédelmi Nyilatkozatának közzétételéről.