A természet ereje lenyűgöző. Körülvesz, átölel, megnyugtat, letisztít, segít befelé figyelni, lecsendesedni. Föld színek, visszafogott formák, puhán simogató kellemes anyagok jellemzik az őszi gyűjteményt.

A NON+ őszi kollekciójának mottója: GREEN THERAPY.

Engedd, hogy erőt adjon, segítsen magadra találni, hogy közelebb kerülj belső egyensúlyodhoz. Szánj időt magadra, pihenj meg egy percre, figyelj befelé.
A legizgalmasabb utazás mindig belül történik.
Az őszi kollekcióra is jellemző letisztult, kényelmes, lezser ugyanakkor vagány vonalvezetés segít megtalálni, kihangsúlyozni viselője személyiségét, felszínre hozva annak saját egyedi stílusát. A megújulás mellett nem kell felülnünk a divat múlandó hullámaira: inspirálódjunk, építkezzünk belőle, de csak azt illesszük gardróbunkba, ami hozzánk a legjobban illik. Az öltözékünk az, ami összeköt a környezetünkkel – vagy éppen elválaszt tőle. Rajtunk múlik! Fontos tudni, hogy kik vagyunk, merre tartunk, és mit akarunk magunkról üzenni a világnak. A NON+ ezt az életszemléletet ülteti át a ruhák nyelvére, fogalmazza újra a minimalizmust, a visszafogottságba rejtett vagányságot.


Green therapy - tapasztald meg te is.


Fotó: Rab Roland
Modell: Banki Dorka
Stylist: Füster Anett
Smink/haj: Fülöp Zsófi
Tervező: Kiss Sarolta