NON+ Black & White

Fekete és fehér - ellentétes, mégis egymást vonzó pólusok, melyek egyszerre szimbolizálják a fény és az árnyék, valamint a lélek tudatos és tudattalan minőségeit. Ezek együttesen alkotják bennünk a harmónia állapotát. A NON+ téli kollekciójának hangulatát a fekete és fehér színek határozzák meg, a tökéletes ellentétek jegyében.

Az ünnepi időszak legelegánsabb színei dominálnak a NON+ téli darabjainak mindegyikénél, közvetítve a márka szellemiségét alapjaiban formáló minimalizmus, praktikum és kényelmes elegancia értékeit. A kollekció monokróm öltözékei hangsúlyozzák és kiegészítik egymást. Önállóan és szettben viselve is tökéletesen képviselik a márkára jellemző karakteres megjelenést.

A Black & White kollekció legdominánsabb darabja a feltűnően nőies, ugyanakkor kényelmes és extravagáns, óriás kapucnis télikabát. A játékos nagyvonalúság a téli kollekció ruháinak cikkcakkos megoldásaiban, a téglalap geometriájú, nyújtott mandzsetták kialakításában és az őszi kollekcióból már ismerős átkötős szabásvonalakban jelenik meg.


Fotó: Rab Roland
Modell: Nemcsics Dorina
Stylist: Füster Anett
Smink/haj: Fülöp Zsófi
Tervező: Kiss Sarolta