FOXPOST VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓA FOXPOST csomagautomata kiválasztásának folyamata:

Csomagját országszerte már több mint 740 FOXPOST csomagautomata egyikébe is rendelheti. ITT tudja megnézni az Önhöz közeli automaták aktuális listáját.

A rendelés leadását követően válassza a szállítási módok közül a “FOXPOST CSOMAGAUTOMATA” szállítási módot, és a térképes kereső segítségével, vagy az automata szűrés mezőbe lépve megadhatja az Ön számára megfelelő csomagautomatát.

FONTOS: mindig kattintson rá a KIVÁLASZTOM gombra!

Ezt követően válassza ki a rendelés típusát, miszerint Ön magánszemélyként, vagy cégként vásárol - céges vásárláskor kötelező megadni a céges adószámot! 

Miután egyetértett a Felhasználási feltételekkel és az adatkezelési tájékoztatóval, a fekete színű PÉNZTÁR gombra kattintva tud tovább lépni.

Ezen az oldalon kell megadnia az e-mail címét, a nevét és címét, ami a számla kiállításához szükséges, illetve házhozszállítás esetén ezt a címet rögzíti alapértelmezettnek a rendszerünk. Ezt követően a piros színű TOVÁBB A SZÁLLÍTÁSI MÓDOKHOZ gombra kattintva léphet tovább.

Ezen az oldalon láthatja az összes szállítási módunkat, de mivel Ön már döntött a FOXPOST csomagautomata mellett, így azt válassza ki. Ezt követően a piros színű TOVÁBB A FIZETÉSI MÓDOKHOZ gombra kattintva léphet tovább.

Ezen az oldalon választhatja ki a fizetési módot, hogy kártyás fizetéssel, vagy utánvéttel szeretné kifizetni rendelését. Ezen az oldalon adhatja meg, ha másik számlázási címet szeretne.

Ha rendelkezik kuponkóddal, a jobb oldalon található kedvezménykód feliratú mezőbe beírva érvényesítheti azt, a piros színű BEVÁLTÁS gomb megnyomásával.

A FOXPOST sms-ben küld egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel a csomag 3 napig vehető át! Amennyiben mégsem tudja felvenni a csomagot az SMS-ben küldött intervallum alatt, úgy kérjük vegye fel a FOXPOST ügyfélszolgálattal a kapcsolatot. Telefonszám: 06-1-999-0-369 (munkanapokon 8 - 20 óráig) 

FONTOS: Az automatáknál csak bankkártyával lehet fizetni, amennyiben az utánvétet választja!

A maximális csomag méret és súly: 62 x 60 x 36 cm és 25 kg.

A kiszállítási idő a kiválasztott FOXPOST csomagautomata telítettségének függvényében változhat.

További kérdés esetén, a megadott elérhetőségeinken szívesen segítünk!