Ügyfélszolgálat

NON+ SHOWROOM/ HEAD OFFICE

MOM LAKÓPARK
1126 Budapest, Dolgos utca 2. 2. épület, 1. emelet 5.
(a 2. épület bejárata a MOM Park hátsó kijáratával jobbra szemben található a Lisszabon sétányon, a sétáló részen)

Nyitva tartás:
Péntekenként: 11:00-19:00

Személyes bejelentkezés:
Ha nyitva tartási időn kívül szeretne hozzánk ellátogatni, időpont egyeztetés céljából keressen minket telefonon vagy e-mailen.

Telefon:
+36 30 253 0193

Ügyfélszolgálat: info@nonplusz.hu

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

Termékek cseréje
Amennyiben valamilyen oknál fogva cserélni szeretné a terméket amit megrendelt, ingyenesen megteheti cserecsomag szolgáltatásunkkal.

Termék cseréjének online menete:

1., Írjon nekünk egy emailt, az info@nonplusz.hu-ra, hogy melyik terméket mire szeretné becserélni. Felhívjuk figyelmét, hogy cserét a webshopon elérhető termékekre tudunk biztosítani. 

2., Ezt követően utánvéttel adjon le egy új rendelést, a kiválasztott termékre.

3., Ez után nincs más dolga, mint visszacsomagolni a dobozba a cserélni kívánt terméket, mellyel várja a futárt, és mi cserecsomag szolgáltatással elküldjük részére az új terméket - ingyenesen.

Termékek cseréjére személyesen is van lehetőség a NON+ Showroomban, péntekenként, nyitva tartási időben.

Termék visszaküldésének feltételei

Amennyiben a megrendelésével bármilyen okból nem elégedett, jogában áll a megvásárolt termékeket a kézhezvételtől számított 21 napon belül visszaküldeni. Felhívjuk figyelmét, hogy kizárólag sértetlen terméket áll módunkban visszavenni! A csomagba minden esetben tegye bele a következőket, mert visszatérítés esetén csak ezek beérkezését követően tudjuk elindítani az utalást:
1., Visszaküldendő termék
2., Teljes vételár esetén a hozzá tartozó NON+ törzskártya pont
3., Visszaküldési formanyomtatványt, kitöltveVásárlástól való elállás
Amennyiben eláll a vásárlástól, a termék/ek vételárát kizárólag banki utalással tudjuk visszatéríteni, a visszaküldött termék beérkezését követő 14 napon belül, forint bankszámlára. Visszáru termékek esetén a vásárlási összeg levásárlására is van lehetőség, melyet kuponkód formájában küldünk el e megadott e-mail címre. A terméket az alábbi címre tudja visszaküldeni:
- NONPLUSZ FASHION KFT. - MOM Park Posta, 1532., a NON+ telefonszámát kérlek tüntesse fel a csomagon:
  06 30 253 0193 - Postán maradó LEVÉL opcióval, vagy
- NONPLUSZ FASHION KFT.  - FOXPOST - MOM PARK, vagy
- NONPLUSZ FASHION KFT. - 1126 Budapest, Dolgos u. 2. 2. épület - személyesen péntekenként, vagy kizárólag pénteki kiszállításra időzítve (DPD, vagy GLS vagy egyéb futárral), mert csak péntekenként vagyunk a Showroomban biztosan elérhetőek.

Törzskártya pontok online beváltásának menete
1., Küldje vissza postai úton a törzsvásárló kártyáját a NON+ Showroomba, a nevével, telefonszámával, és a mailcímével együtt: NONPLUSZ FASHION KFT. - 1126 Budapest, Dolgos u. 2. 2. épület
2.,  A beérkezést követően kiállítunk Önnek egy kuponkódot, melyet elküldünk  mailben, így a legközelebbi webshopos vásárlása alkalmával ezt, 1db Ön által kiválasztott termék esetében fel tud majd használni.


Fizetési módok webshopon történő vásárlásnál
- kártyás fizetés
- utánvét (a futárnál a csomag kézbesítésekor kp-vel és kártyával is lehet fizetni)

Szállítási határidők:
- A webshopon található termékek szállítási határideje 2-7 munkanap.
- Az időről időre megjelenő Heti Szett Akcióban kapható termékeket előrendelésbe vesszük fel, így azok szállítási határideje minden esetben 15-25 munkanap. A Heti Szett Akcióval együtt megrendelt más termékek a Heti Szett Akció darabjaival együtt kerülnek kiszállításra 15-25 munkanapon belül
- A My+ BOX meglepetés doboz minden hónap első két hetében rendelhető és hónap végén kerül kiszállításra. A My+ BOX meglepetésdobozzal együtt megrendelt más termékek a My+ BOX meglepetésdobozzal együtt kerülnek kiszállításra  az adott hónap végén.

Kézebesítés / logisztikai partner
- a NON+ webshopon történő vásárlás esetén a rendelések teljesítése a logisztikai partnerünk raktárából történik, rendelésszám alapján.
- a szállítás magyarországi kézbesítés esetén 990.- forint.
- a szállítás Európa országaiba történő kézbesítés esetén 2.990.- forint.

Mérettáblázat
- a ruhák méretezésével kapcsolatban bővebb információt az oldal legalján, a “mérettáblázat” menüpont alatt talál.

Showroom készlet / webshop választék
- a webshop és a Showroom készlete - választéka - más és más, ezért érdemes telefonon érdeklődni a Showroomban elérhető termékekről.


Nyitva tartás

Péntekenként: 11:00-19:00

Tervezés

A HÓNAP TERMÉKE

A HÓNAP TERMÉKE ELÉRHETŐ NOVEMBER VÉGÉIG LIMITÁLT DARABSZÁMBAN, A KÉSZLET EREJÉIG!