Filozófia

NON+

EGYSZERŰ. LETISZTULT. SPONTÁN.

Letisztult minimalizmus, visszafogott paletta és kényelmes funkcionalizmus mindenek előtt – a NON+ divatmárka alapelvei számos ponton összecsengenek a 20. század egyik legmeghatározóbb építészének alkotói szemléletével, nem véletlen hát, hogy Mies van der Rohe idézete inspirálta a már 11 éve töretlen sikerrel működő hazai divatmárka filozófiáját: Less is more – azaz a kevesebb több.

Kiss Sarolta, a NON+ designere tipográfusként és enteriőrstylistként kezdte kreatív pályáját. Tervezői attitűdjét jellemző sajátos precizitás és az apró részleteknek szentelt figyelem teszik különleges élménnyé a NON+ modellek viselését. Kollekcióinak darabjai történeteket mesélnek: minden kollekció saját mottó mentén születik meg, melyek a tervezői pálya egy-egy fontos mérföldkövét jelölik.

Az egyszerű vonalakkal megalkotott, sportos, vagány ugyanakkor kényelmesen elegáns darabok következetes állandóságot képviselnek, maradandót alkotva a gyorsan változó trendek világában. A limitált modelleket kínáló szezonális kollekciók mellett a márka 150 alapfazont számláló Basic vonala a legnépszerűbb darabok állandó kínálata, melyek tökéletesen variálhatók egymással, magukban rejtve az állandó megújulás lehetőségét.

 

 

 

 

 

18 FAZON 7 NAPIG 30% KEDVEZMÉNNYEL!