ÁSZF

ÁSZF

1. ÉRTÉKESÍTÉSI FELTÉTELEK

1.1. A jelen weboldalt a Nonplusz Fashion Kft. üzemelteti. Az nonplusz.hu weboldalon megvásárolt termékeket a Nonplusz Fashion Kft. / NON+ (a továbbiakban „nonplusz.hu” vagy "Mi") értékesíti, amelynek bejegyzett székhelye 1087 Budapest, Százados út 3-13.

1.2. A jelen Általános Felhasználási Feltételek az nonplusz.hu weboldalhoz való hozzáférést, illetve annak használatát szabályozzák. A nonplusz.hu webshopnak a használatával Ön a jelen szabályzatban közölt összes feltételt elfogadja. Vagyis azzal, hogy meglátogatja a webshopunkat és/vagy vásárol tőlünk, Ön beleegyezik abba, hogy az alábbiakban részletezett általános felhasználási feltételeket Önre nézve kötelezőek. Ezért kérjük, olvassa el figyelmesen a jelen Feltételeket mielőtt használja a webshopunkat.

1.3. A jelen Feltételek a weboldal minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve korlátozás nélkül a böngésző, szállító, vásárló, kereskedő, és/vagy közreműködő tartalomszolgáltató felhasználókat is.

1.4. Bármilyen új funkcióra vagy eszközre, amellyel a jelenlegi áruház kiegészül, szintén vonatkoznak a Feltételek. A Feltételek mindenkori változatát bármikor megtekintheti a jelen weblapon. Fenntartjuk a jogot arra vonatkozóan, hogy jelen feltételeket megváltoztassuk vagy kiegészítsük a változások webshopunkon történő közzétételével.

1.5. A nonplusz.hu weboldalt a Shopify International Limited webáruház szoftvere kezeli és üzemelteti, amelynek bejegyzett székhelye 2nd Floor 1-2 Victoria Buildings Haddington Road Dublin 4, D04 XN32, Írország. A Shopify nem állítja, illetve nem szavatolja, hogy a jelen weboldalon található anyagok más helyeken is megfelelőek, elérhetőek. Amennyiben más régióból keresi fel a jelen weboldalt, azt a saját kockázatára teszi, és bármely helyi törvény betartásáért Ön felelős.

1.6. A jelen Általános Felhasználási Feltételekre a magyar jog irányadó

 

2. TERMÉKEK

2.1. A nonplusz.hu weboldalon a "nonplusz.hu" védjeggyel ellátott termékek mellet egyéb termékeket is kínálhatunk, amelyeket nem mi gyártunk, kizárólag forgalmazunk.

A nonplusz.hu nem értékesít használt termékeket, hibás termékeket vagy a piaci normáknak megfelelőnél gyengébb minőségű termékeket.

2.2. A termékek fő jellemzői a nonplusz.hu egyes termék oldalain vannak feltüntetve. A nonplusz.hu weboldalon értékesítésre felkínált termékek képe, illetve azok színe, a használt internetböngésző vagy monitor miatt eltérhetnek a valódi termékek színeitől.

2.3. A ruhák méretezésével kapcsolatban bővebb információt az oldal legalján, a “mérettáblázat” menüpont alatt talál.

 

3. ÁRKÉPZÉSI SZABÁLYOK

3.1. A weboldalon feltüntetett árak az adott devizanemben értendők (a jelen szabályzat kiadásánk az időpontjában magyar forint és Euró, de ezen devizanemek a jövőben bővülhetnek) és tartalmazzák a jogszabályok által előírt mértékű adókat (különösen az általános forgalmi adót), kivéve ha Ön olyan közösségen kívüli országot választott, ahova az ÁFA felszámítása nem releváns.

3.2. Minden ár és ajánlat a meghirdetett ideig érvényes.

Azonban fenntartjuk a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor megváltoztassuk az árakat adott esetben megszüntessük az épp aktuálisan közzétett ajánlatot. Nem tartozunk felelősséggel sem Önnek, sem bármilyen harmadik félnek a hivatkozott árváltozásért, vagy ajánlat felfüggesztésért illetve megszüntetésért.

3.3. Az olyan országok vásárlói esetében, amelyekbe DDP (leszállítva vámfizetéssel) szállítási feltételekkel szállítunk, a vonatkozó importvámot, adót és kezelési költséget is felszámítjuk. Ezeket a költségeket a végleges vételár fogja tartalmazni az adott vásárló esetében.

Az olyan országok vásárlói esetében, amelyekbe DDU (leszállítva vámfizetés nélkül) szállítási feltételekkel szállítunk, csak a megvásárolt tételeket és a szállítási költséget számítjuk fel. Az import vám vagy adó költségét közvetlenül a szállítmányozónk vagy az Ön által kijelölt import ügynök fogja számlázni Önnek. Azt javasoljuk, hogy vásárlás előtt az import költségekkel növelt ár megállapítása érdekében forduljon a helyi vámhatósághoz.

3.4. Amennyiben az Ön hitelkártyája/bankkártyája nem azonos devizaalapú, mint a teljesítés devizaneme, akkor végleges ár az azon a napon érvényes deviza keresztárfolyam alkalmazásával kerül kiszámításra az Ön fizetési szolgáltatója/bankja által.

 

4. REGISZTRÁCIÓ, VÁSÁRLÁSI JOGOSULTSÁG

4.1. Ahhoz, hogy vásárolhasson a nonplusz.hu weboldalon, Önnek meg kell adnia a valós, pontos és aktuális személyes adatait:

     4.1.1. a valódi nevét,

     4.1.2.telefonszámát,

     4.1.3. e-mail címét,

     4.1.4. számlázási, szállítási címét

     4.1.5.f izetési adatait

amelyekről ki kell jelentenie és szavatolnia kell, hogy érvényesek és helyesek. Meg kell erősítenie, hogy Ön az a személy, akire a megadott számlázási információk utalnak.

4.2. A nonplusz.hu weblapon regisztrációval és regisztráció nélkül is tud vásárolni. Amennyiben az Ön regisztrációs adatai megváltoznak, kérjük, hogy értesítsen bennünket a weboldal "Fiókom" részében az adatai megváltoztatásával. Az Ön fiókjához tartozó jelszavának egyedinek kell lennie, továbbá kellő körültekintéssel, biztonságosan kell tárolnia annak érdekében hogy fiókja biztonsága fenntartható legyen. Amennyiben bármilyen fiókjához kapcsolódó visszaélésre, illetéktelen használatára figyel fel, kérjük. hogy értesítse a nonplusz.hu-t csapatát.

4.3. Azzal, hogy megrendel egy terméket, Ön kifejezetten engedélyezi számunkra, hogy fizetési módtól függően ellenőrizzük fizetési szolgáltatójánál, hogy rendelkezik-e a termék megvásárlására elegendő fedezettel. A Shopify információkat kérhet Önről az Ön fizetési szolgáltatójától, illetve, kérheti Önt, hogy támassza alá hitelkártya/bankkártya számát, személyazonosságát, hitelkártyájának/bankkártyájának érvényességét, adott vásárlási tranzakció engedélyezése céljából.

4.4. A személyes adatainak kezelésének a részleteire vonatkozó további jogi információ az Adatkezelési tájékoztató menüpont alatt található a nonplusz.hu weboldalon.

 

5. AZ ÖN FIÓKJA

5.1. Amennyiben használja a jelen weboldalt, Ön felelős a fiókja és a jelszava titokban tartásáért, illetve a számítógépéhez való hozzáférés korlátozásáért, továbbá beleegyezik abba, hogy felelősséggel tartozik az Ön fiókjával vagy jelszavával folytatott minden tevékenységért, nevezetsen

     5.1.1. az aktiváló kódok és jelszavak körültekintő, biztonságos használatáért;

     5.1.2. az Ön nonplusz.hu fiókjának használatáért;

     5.1.3. a nonplusz.hu azonnali tájékoztatásáért, ha egy jelszó deaktiválására van szükség.

5.2. Ön a nonplusz.hu-nak és a jelen weboldal üzemeltetésében résztvevő minden más személynek vagy szervezetnek jogot ad arra, hogy az Ön információit a jelen weboldal üzemeltetésével kapcsolatban továbbítsa, felügyelje, lekérdezze és tárolja. Amennyiben Ön még nem töltötte be a 18. életévét, a nonplusz.hu weboldalt csak szülő vagy gondviselő közreműködésével használhatja. A nonplusz.hu fenntartja a jogot arra, hogy fiókokat megszüntessen, megrendeléseket töröljön.

 

6. MEGRENDELÉSEK

6.1. Minden megrendelés elfogadás függvénye, és a kosarába tett tételek nincsenek lefoglalva, más vásárlók megvásárolhatják azokat. A nonplusz.hu készleten levő, rendelkezésre álló termékeket mellett értékesít olyan kollekciót is, melyet előrendelés alapján gyárt le – “Heti szett akció”.

6.2. A Heti Szett akciós termékekeket 30% engedménnyel áruljuk, és előrendelésbe veszünk fel. A Heti Szett akció nagyjából két havonta jelenik meg és 1 hétig elérhető, kizárólag a webshopban. A Heti Szett kollekciós darabokat kizárólag előrendelés alapján gyártjuk a megrendelt mennyiségben, és a hivatkozott egy hét után lekerül az oldalról, tehát kizárólag abban az egy hétben elérhető.

Ha akciós Heti Szett kollekciós termékre ad le rendelést, kérjük vegye le a saját méreteit és hasonlítsa össze a mérettáblázatunkkal, hogy biztosan a megfelelő méretekkel adja le előrendelését. Ha nem biztos benne a szabás, anyag vagy forma miatt, lépjen velünk kapcsolatba az info@nonplusz.hu email címen, mielőtt leadja az előrendelést, és segítünk a felmerült kérdésekben.

6.3. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármely Ön által leadott megrendelést elutasítsunk. Amennyiben egy megrendelést megváltoztatunk vagy törlünk, kapcsolatba lépünk Önnel a megrendelés leadásakor megadott e-mail és/vagy számlázási címen/telefonszámon. Fenntartjuk a jogot továbbá arra is, hogy korlátozzuk az egy tételből egy postacímre szállított mennyiségeket is, természetesen ezen körülményről is tájékoztatjuk.

6.4. Időnként előfordulhat gépelési hibát tartalmazó, pontatlan vagy hiányos termék leírásokkal, árképzéssel, akciókkal, ajánlatokkal, termék szállítási költségekkel, szállítási időkkel és rendelkezésre állással kapcsolatos információ a weboldalunkon. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármilyen hibát, pontatlanságot vagy hiányosságot korrigáljunk, és előzetes értesítés nélkül bármikor (beleértve azt is miután Ön leadta a megrendelését) megváltoztassuk, frissítsük az információt, adott esetben töröljük a megrendeléseket, amennyiben a Szolgáltatásban vagy a kapcsolódó weboldalon bármilyen információ pontatlan.

 

7. AZ ÖN MEGRENDELÉSÉNEK ELFOGADÁSA

7.1. Amint Ön választott és leadta a megrendelését, kapni fog egy a megrendelése adatait visszaigazoló e-mailt. Ez az e-mail nem jelenti a megrendelése elfogadását, csupán azt igazolja, hogy azt megkaptuk.

7.2. Hacsak nem törli a megrendelését, az Ön rendelése akkor valósul meg, amikor az áru rendelkezésre állását, Heti Szett kollekckió esetében annak legyártását, illetve feladását e-mailben megerősítjük.

7.3. Fenntartjuk a jogot arra, hogy ne fogadjuk el az Ön megrendelését abban az esetben, ha az Ön által rendelt tételre szállítási korlátozások vonatkoznak, illetve ha a megrendelt tétel nem áll rendelkezésre értékesíthető minőségben.

 

8.FIZETÉS

8.1. A fizetés teljesíthető Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro bankkártyával, valamint utánvéttel (a futárnál a csomag kézbesítésekor készpénzzel, illetve bankkártyával is fizethet).

A fizetési folyamat során Önnek meg kell erősítenie, hogy az Ön által használt hitelkártya/bankkártya az Öné vagy annak használatára rendelkezik a hitelkártya/bankkártya tulajdonosának kifejezett engedélyével. Minden hitelkártya/bankkártya tulajdonost alávetünk a kártya kibocsátó általi érvényesítési ellenőrzésnek és engedélyezésnek. Amennyiben az Ön bankkártya kibocsátója megtagadja a fizetés engedélyezését a nonplusz.hu számára, nem tartozunk felelősséggel a szállítás késedeleméért vagy elmaradásáért.

8.2. A jelen weboldalon történő minden hitelkártyás/bankkártyás tranzakció feldolgozásához egy biztonságos online fizetési átjárót használunk, amely biztonságos befogadó környezetben titkosítja az Ön bankkártya adatait.

A nonplusz.hu weboldal fizetési szolgáltatását az OTP MOBIL Simplepay biztosítja. Az OTP MOBIL Simplepay szolgáltatásával kapcsolatos általános felhasználási feltételekkel és biztonsági online fizetési folyamatokkal kapcsolatban a simplepartner.hu webshopon tájékozódhat.

8.3. Nem tartozunk felelősséggel az Ön által elszenvedett esetleges veszteségekért, ha egy harmadik fél illetéktelenül hozzáfér az Ön által megadott adatokhoz, amikor Ön felkeresi a weboldalt vagy azon megrendelést ad le.

 

9. BIZTOSÍTÁS

9.1. A nonplusz.hu minden vásárlásra biztosítással rendelkezik a szállítás idejére, amíg le nem szállítják az Ön által meghatározott szállítási címre.

 

10. TERMÉK SZÁLLÍTÁS ÉS ÁTVÉTEL

10.1. A webshopon található termékek szállítási határideje általánosságban 2-7 munkanap.

10.2. Az időről időre megjelenő Heti Szett Akcióban kapható termékeket előrendelésbe vesszük fel, így azok szállítási határideje minden esetben 15-25 munkanap. A Heti Szett Akcióval együtt megrendelt más termékek a Heti Szett Akció darabjaival együtt kerülnek kiszállításra 15-25 munkanapon belül.

10.3. A My+ BOX meglepetés doboz minden hónap első két hetében rendelhető és hónap végén kerül kiszállításra. A My+ BOX meglepetésdobozzal együtt megrendelt más termékek a My+ BOX meglepetésdobozzal együtt kerülnek kiszállításra az adott hónap végén.

10.4. A nonplusz.hu webshopon történő vásárlás esetén a rendelések teljesítése a logisztikai partnerünk raktárából történik, rendelésszám alapján.

10.5. A szállítás magyarországi kézbesítés esetén 990.- forint., a szállítás Európa országaiba történő kézbesítés esetén 2.990.- forint.

 

11. TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE, SZAVATOSSÁGI IGÉNYEK

11.1. Amennyiben a megrendelésével bármilyen okból nem elégedett, jogában áll a megvásárolt termékeket visszaküldeni a nonplusz.hu-nak. A nonplusz.hu a termék visszaküldését a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20.§ (1) – (2) és a 22.§ (1) bekezdéseiben szabályozott fogyasztói elállásnak tekinti.

11.2. A visszaküldés tárgyát képező termékeket az alábbi címre kell eljuttatni:

      11.2.1. NONPLUSZ FASHION KFT. – MOM Park Posta, 1532., Postán maradó LEVÉL opcióval,

     11.2.2. NONPLUSZ FASHION KFT.  - FOXPOST - MOM PARK,

     11.2.3. NONPLUSZ FASHION KFT. - 1126 Budapest, Dolgos u. 2. 2. épület

     11.2.4. Személyesen péntekenként, vagy kizárólag pénteki kiszállításra időzítve (DPD, vagy GLS vagy egyéb futárral), mert csak péntekenként vagyunk a showroomban biztosan elérhetőek.

11.3. A termék visszaküldési (elállás) jogának érvényesítéséhez az alábbi feltételeknek kell egyidejűleg teljesülniük:

     11.3.1. a termékek nem voltak használva, viselve, kimosva, módosítva, vagy nem sérültek;

     11.3.2. a termékekről nem lett eltávolítva az eldobható azonosító címke;

     11.3.3. a termékeket sértetlen csomagolt állapotban kell visszaküldeni a visszaküldési formanyomtatvánnyal és - teljes áron vásárolt termék esetén - a törzskártya ponttal együtt;

     11.3.4. a vásárlónak a termék dokumentált kézhezvételétől számított 21 napon belül kell elindítani a visszaküldési folyamatot.

     11.3.5. a visszaküldött tételeket a vásárlói csomag dokumentált kézbesítésétől számított 21 napon belül vissza kell szállítani a nonplusz.hu-nak.

11.4. Amennyiben a fentiekben rögzített követelmények mindegyikének eleget tett és a tételeket ezen időkereten belül visszaküldi, akkor az Ön igényei szerint a termékeket vagy kicseréljük, vagy visszatérítjük azok értékét. A visszatérítést a webáruház üzemeltetője, a Nonplusz Fashion Kft. utalja a megadott bankszámla számra. Visszáru termékek esetén a vásárlási összeg levásárlására is van lehetőség, melyet ez esetben kuponkód formájában küldünk el a megadott e-mail címre. A termékek visszaküldése a vásárló felelőssége, ennek költségei Önt terhelik. A termék szállítás közbeni sérüléséért, a csomag esetleges eltűnéséért Ön tartozik felelősséggel. Termék visszaküldése előtt kérjük, töltse ki a csomagban található visszaküldési űrlapunkat

11.5. Amennyiben a visszaküldött termékek nem elfogadhatók, értesíteni fogjuk Önt. Ebben az esetben három (3) napon belül visszaküldjük Önnek a termékeket abban az állapotban, amelyben a nonplusz.hu-nak elküldte. Amennyiben Ön nem kívánja visszakapni a termékeket abban az állapotban, amelyben a nonplusz.hu-nak elküldte, az Eladó jogosult megtartani a termékeket és a már megkapott összegeket is.

11.6. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az vásárolt termékek szállításakor fizetett vámokat, adókat és díjakat nem áll módunkban visszatéríteni

 

12. PÉNZ VISSZAFIZETÉS MENETE

12.1. A pénz-visszafizetési eljárás azután kezdődik, miután ellenőriztük, hogy a vásárló által visszaküldött termék megfelel a Visszaküldési Szabályoknak. Amennyiben a visszaküldés minden követelménynek megfelel, Ön kap egy e-mailt a visszaküldött termékek elfogadásáról. Az alkalmazott fizetési módtól függetlenül, az összeg visszafizetése, a termék átvételétől számított 14 napon belül teljesítjük.

12.2. A visszatérítés módja minden esetben banki átutalás.

 

13. SZELLEMI TULAJDONJOGOK

13.1. A nonplusz.hu weboldalon található minden tartalom, különös tekintettel a NON+ ruhatervei, továbbá a művek, képek, fotók, zenék, hangok, videók, dokumentumok, rajzok, ábrák, logók, menük, weblapok, grafikák, színek, sémák, eszközök, betűtípusok, formatervek, diagramok, elrendezések, módszerek, eljárások, funkciók és szoftver (együttesen a "Tartalom"), a nonplusz.hu vagy a íShopify webáruház szoftver (e-kereskedelmi szolgáltató) tulajdona, és nemzeti és nemzetközi szerzői jogi és egyéb szellemi tulajdonra vonatkozó törvények védik. A Tartalmat a helyzettől függően a nonplusz.hu illetve a Shopify webáruház szoftver előzetes kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet egészében vagy részben másolni, közzétenni, terjeszteni, megjeleníteni, módosítani, abból származékos művet létrehozni, vagy azt bármilyen módon hasznosítani.

13.2. A Nonplusz.hu illetve a Shopify webáruház szoftver kizárólagos joggal rendelkezik arra vonatkozóan, hogy saját belátása szerint engedélyezze vagy megtiltsa egészében vagy részben a Tartalom másolását, közzétételét, terjesztését, megjelenítését, módosítását, abból származékos mű létrehozását, vagy annak bármilyen módon történő hasznosítását. A Nonplusz.hu-nak, illetve a Shopify webáruház szoftvernek jogában áll bármikor szerzői igényt támasztani a jelen Weboldalon közzétett bármely Tartalomra, és megtiltani az ilyen Tartalom bármilyen felhasználását, eltorzítását vagy egyéb módosítását

13.3. A Tartalomnak a Nonplusz.hu, illetve a Shopify webáruház szoftver által kifejezetten írásban engedélyezett bármilyen másolását, közzétételét, terjesztését, megjelenítését, módosítását, abból származékos mű létrehozását, vagy annak hasznosítását Ön kizárólag törvényes célokra és az összes vonatkozó törvénynek megfelelően végezheti.

 

14. TARTALOMMAL KAPCSOLATOS FELELŐSSÉGKIZÁRÁS

14.1. Ön a nonplusz.hu webshopot kizárólag saját felelősségére használja. Az Internet alapú működés sajátosságából eredően a nonplusz.hu nem tudja garantálni a weboldal folyamatos, megszakítás- és hibamentes működését. Amennyiben bármilyen problémát tapasztal a weboldalunk használata során, kérjük írjon az info@nonplusz.hu e-mail címre, annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb helyre tudjuk állítani a weboldalunk hozzáférhetőségét.

14.2. Ugyanakkor, kérjük győződjön meg arról is, hogy nem az Ön Internet csatlakozásával van probléma. Indokolt esetben lépjen kapcsolatba az Internet szolgáltatójával illetve ellenőrizze az Internet csatlakozáshoz használt eszközeinek rendelkezésre állását.

14.3. Az Internet és a webtartalom dinamikus természete nem teszi lehetővé, hogy a nonplusz.hu a weboldal frissítés miatti felfüggesztés, megszakítás vagy leállás nélkül üzemeljen. A Shopify webáruház szoftver megfelelő műszaki és szervezetbiztonsági intézkedéseket tett a nonplusz.hu weboldal szolgáltatásainak stabilitása érdekében, valamint kiemelt figyelmet szentel az adatok, elektronikus kommunikációk integritásának védelmére.

14.4. A Shopify eltökélt abban, hogy megakadályozza az adatok illetéktelen felhasználását, az azokhoz való hozzáférést, valamint megakadályozza a nonplusz.hu felhasználóival kapcsolatos adatok és bizalmas információk elvesztésének kockázatát, valamint elkerülje az ilyen adatokhoz és információkhoz való illetéktelen vagy jogszerűtlen hozzáférést.

 

15. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

15.1. NON+ SHOWROOM/ HEAD OFFICE:

     MOM LAKÓPARK 1126 Budapest, Dolgos utca 2. 2. épület, 1. emelet 5.

     (a 2. épület bejárata a MOM Park hátsó kijáratával jobbra szemben található a sétáló részen)

15.2. Nyitva tartás:

     Péntekenként: 11:00-19:00

15.3. Személyes bejelentkezés:

     Ha nyitva tartási időn kívül szeretne hozzánk ellátogatni, időpont egyeztetés céljából keressen minket telefonon vagy e-mailen.

15.4. Telefon: +36 30 253 0193

15.5. E-mail: info@nonplusz.hu

 

BASIC ÚJDONSÁGOK

MEGÉRKEZTEK BASIC KOLLEKCIÓNK LEGFRISSEBB DARABJAI!