NonpluszNonpluszNonplusz

GLS CSOMAGPONT VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ

 

A GLS csomagpont kiválasztásának folyamata:

Csomagját már több mint 1100 GLS csomagpontba is rendelheti.

A rendelés leadását követően válassza a szállítási módok közül a “GLS CSOMAGPONT” szállítási módot, és a térképes kereső segítségével, vagy az autómata szűrés mezőbe lépve megadhatja az Ön számára megfelelő csomagpontot.

FONTOS: mindig kattintson rá a KIVÁLASZTOTT címre!

Ezt követően válassza ki a rendelés típusát, miszerint Ön magánszemélyként, vagy Cégként vásárol - céges vásárláskor kötelező megadni a céges adószámot! 

Miután egyetértett a Felhasználási feltételekkel, a Folytatás gombra kattintva tud tovább lépni.

A következő oldalon kell megadnia a nevét és címét, ami a számla kiállításához szükséges. Innen továbblépve láthatja az összes szállítási módunkat, de mivel Ön már döntött a GLS csomagpont mellett, így azt válassza ki. Ezen az oldalon választhatja ki a fizetési módot, hogy kártyás fizetéssel, vagy utánvéttel szeretné kifizetni rendelését.

A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesíti Önt a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheti át érvényes személyi okmány bemutatásával.

Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethet számos üzletben, amelyek címeit a GLS CsomagPont lista tartalmazza.


További kérdés esetén, a megadott elérhetőségeinken szívesen segítünk! 

mail: info@nonplusz.hu

telefon: 06 30 253 0193

Vasárnap,Hétfő,Kedd,Szerda,Csütörtök,Péntek,Szombat
Január,Február,Március,Április,Május,Június,Július,Augusztus,Szeptember,Október,November,December
A készlet hamarosan elfogy. Csak [max] darab maradt.