PACKETA CSOMAGPONT VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ
A PACKETA csomagpont kiválasztásának folyamata:

Csomagját már több mint 1100 PACKETA csomagpontba is rendelheti.

A rendelés leadását követően válassza a szállítási módok közül a “PACKETA CSOMAGPONT” szállítási módot, és a térképes kereső segítségével, vagy az automata szűrés mezőbe lépve megadhatja az Ön számára megfelelő csomagpontot.

FONTOS: mindig kattintson rá az ÁTVEVŐHELY KIVÁLASZTÁSA zöld gombra!

Ezt követően válassza ki a rendelés típusát, miszerint Ön magánszemélyként, vagy cégként vásárol - céges vásárláskor kötelező megadni a céges adószámot! 

Miután egyetértett a Felhasználási feltételekkel és az adatkezelési tájékoztatóval, a fekete színű PÉNZTÁR gombra kattintva tud tovább lépni.

Ezen az oldalon kell megadnia az e-mail címét, a nevét és címét, ami a számla kiállításához szükséges, illetve házhozszállítás esetén ezt a címet rögzíti alapértelmezettnek a rendszerünk. Ezt követően a piros színű TOVÁBB A SZÁLLÍTÁSI MÓDOKHOZ gombra kattintva léphet tovább.

Ezen az oldalon láthatja az összes szállítási módunkat, de mivel Ön már döntött a PACKETA csomagpont mellett, így azt válassza ki. Ezt követően a piros színű TOVÁBB A FIZETÉSI MÓDOKHOZ gombra kattintva léphet tovább.

Ezen az oldalon választhatja ki a fizetési módot, hogy kártyás fizetéssel, vagy utánvéttel szeretné kifizetni rendelését. Ezen az oldalon adhatja meg, ha másik számlázási címet szeretne.

Ha rendelkezik kuponkóddal, a jobb oldalon található kedvezménykód feliratú mezőbe beírva érvényesítheti azt, a piros színű BEVÁLTÁS gomb megnyomásával.

A PACKETA SMS-ben és/vagy e-mailen értesíti Önt a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheti át érvényes személyi okmány bemutatásával.

Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethet számos üzletben, amelyek címeit a PACKETA csomagpont lista tartalmazza.

További kérdés esetén, a megadott elérhetőségeinken szívesen segítünk! 

mail: info@nonplusz.hu

telefon: 06 30 253 0193