A HÓNAP TERMÉKE - JANUÁR

Minden hónap 5-én bemutatunk egy új, limitált darabszámú, speciális terméket, ez a HÓNAP TERMÉKE.

A HÓNAP TERMÉKE sorozat keretében minden alkalommal egy népszerű modellt készítünk el valamilyen extra színben, vagy speciális szezonális anyagból, így ezek általában egyszeri és megismételhetetlen darabok a NON+ kollekcióban. HÓNAP TERMÉKE csak az adott hónapban kapható a limitált készlet erejéig, ezért érdemes rá mielőbb lecsapni.

A januári hónap terméke a téli kollekcióból már ismert művelúr zsebes mellény, amelyet sötétkék és fekete színben készítettünk el limitált darabszámban. Azért szeretjük nagyon ezt a fazont, mert univerzális jellegéből adódóan sokféleképpen viselhető. Mély karöltőjének köszönhetően akár kabátra rávéve is hordható - önmagában pedig minden téli szett kiegészítő darabja lehet. A mellény művelúr anyaga puha, selymes tapintású, enyhén rugalmas, kellemes, őszi/téli elegáns anyag.

A HÓNAP TERMÉKE csak ebben a hónapban kapható, a limitált készlet erejéig webshopunkban és a NON+ Showroomban, ahol minden héten csütörtöktől szombatig 10-től 19 óráig várunk nagy szeretettel!

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Dalma - VM Model
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Tábori Kyra

Kapcsolódó cikkek

Vasárnap,Hétfő,Kedd,Szerda,Csütörtök,Péntek,Szombat
Január,Február,Március,Április,Május,Június,Július,Augusztus,Szeptember,Október,November,December
A készlet hamarosan elfogy. Csak [max] darab maradt.