MY+ BOX FEBRUÁR

Megérkezett februári MY+ BOX meglepetésdobozunk! A csomag tartalma, ahogy mindig, most is titok, de biztosak vagyunk benne,  hogy szeretni fogjátok! 

A februári MY+ BOX 14-éig rendelhető meg webshopunkból és a hónap végén kerül kiszállításra!

Meglepetésdoboz-sorozatunk ötletét a magyar design iránti rajongásunk adta. A célunk ezzel a sorozattal lehetőséget teremteni ízléses és igényes hazai termékek és kisvállalkozások bemutatkozására. Minden hónapban egy újabb különleges válogatást állítunk össze Nektek: egy NON+ termék mellé mindig a márkánk stílusához és filozófiájához illő kiegészítőket, gasztro-terméket, szépségápolási meglepetést vagy ajándéktárgyat választunk!

Olyan csomagokat állítunk össze minden alkalommal, amelyet mi is örömmel kapnánk, vagy adnánk ajándékba!

Februári meglepetésdobozunk megjelenése kapcsán most megmutatjuk, mi került a januári összeállításba, íme: 

A januári dobozba rövid ujjú pólónk került legújabb MODAL kollekciónk mályva színű anyagából - egy szuperkényelmes, finom, lágy darab, ami garantált kedvenc lesz!

Választottunk egy igazi finomságot is a januári összeállításba - a teljes NON+ csapat kedvence, a petramondta cheddar sajtos fügés keksz, egy igazi függőséget okozó termék. Saci szerint "isteni, a kedvencem, klasszik kuckózós estéken a legfinomabb sós finomság, tapasztalatból mondom. :)" 

Mindezek mellé pedig egy fenséges illóolajat választottunk a Panarom palettájáról. A  friss, zöld energiát adó Artemis szabadság olajkeverék a Hold és a vadászat istennőjének minőségét erősíti bennünk. Felszínre emeli a céltudatosságot, a lendületet, a fókuszt és a természet iránti tiszteletünket. - Ez így év elején sokat segíthet beindulni és elérni a hatékonyságunknak azt a fokát, amely szükséges lehet a következő hónapok sikeréhez!
Februári MY+ BOX dobozunk is csupa izgalmas meglepetést tartalmaz majd, melyeket kár lenne kihagyni! Ne maradj le, rendeld meg még ma, hiszen akár magadnak rendeled, akár egy szerettedet leped meg vele, egész biztosan örömet okoz!

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - JANUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - JANUÁR