A HÓNAP TERMÉKE - MÁRCIUS

Minden hónap 5-én bemutatunk egy új, limitált darabszámú, speciális terméket, ez a HÓNAP TERMÉKE.

A HÓNAP TERMÉKE sorozat keretében minden alkalommal egy népszerű modellt készítünk el valamilyen extra színben, vagy speciális szezonális anyagból, ennél fogva ezek általában egyszeri és megismételhetetlen darabok a NON+ kollekcióban. HÓNAP TERMÉKE csak az adott hónapban kapható a limitált készlet erejéig, ezért érdemes rá mielőbb lecsapni.

A márciusi hónap terméke hosszú ujjú, zsebes, patentos kiskabátunk, amelyet ezalkalomból vidám, élénk színű tavaszi kabát szövet anyagból készítettünk el. A kabát szabása letisztult, visszafogott, és éppen ebben rejlik stílusos vagánysága, ami egyúttal univerzális jellegét is adja.

Színes kabát anyagunk közepes vastagságú anyag, mintájából adódóan vidám, könnyed tavaszi viselet – belső bélés anyaga finom tapintású, selymes – a kabáthoz használt anyagok nem rugalmasak. A színes szövet mintája minden kabát esetében más és más, attól függően, hogy a szabásnál a mintázat hova esett – ezért egyedi minden darab.

A hónap terméke csak ebben a hónapban kapható, a limitált készlet erejéig webshopunkban és a NON+ Showroomban, ahol minden héten csütörtöktől szombatig 10-től 19 óráig várunk nagy szeretettel!

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Ganna - Visage Models
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Tábori Kyra

Kapcsolódó cikkek

Vasárnap,Hétfő,Kedd,Szerda,Csütörtök,Péntek,Szombat
Január,Február,Március,Április,Május,Június,Július,Augusztus,Szeptember,Október,November,December
A készlet hamarosan elfogy. Csak [max] darab maradt.