Nagyon szeretjük a terepmintás camouflage mintát - vagány, praktikus, igazi minimalista őszi fazonokat készítettünk ezúttal belőle! A camouflage minta tökéletesen illik az őszi hangulathoz és remek kiegészítője lehet bármely NON+ BASIC alapdarabnak is!

A mozgalmas mintázat ellensúlyozásaképpen a minikollekcióhoz letisztult, sportos fazonokat választottunk. A kicsit jelmez-szerű, extravagáns steppelt mellény pedig a minta továbbgondolása - más anyagon, egy kis különlegességként.

A minikollekció fazonjai terepmintás pamut futter anyagból készültek, ami egy minimálisan rugalmas, őszi alapanyag. Sötétzöld, középzöld és fekete színek kombinációja adja ki a jellegzetes camouflage mintát. Külső oldala sima, belső oldala hurkolt szálakból áll.

A kollekció mellénykabátjához zöld terepmintás steppelt anyagot választottunk, ami egy igazi sportos anyag az őszi mindennapokra – mely alá rétegesen öltözve átvészelhetjük a hidegebb idő első napjait.

CAMOUFLAGE minikollekciónk fazonjai már kaphatók webshopunkban és a NON+ Showroomban, ahol ezen a héten is csütörtöktől vasárnapig várunk nagy szeretettel 10.00 és 19.00 óra között!

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Volkov Patrícia - Visage Models
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Tábori Kyra