Let's go Summer

Megérkeztek a NON+ Let’s go kollekciójának nyári darabjai Andrássy úti showroomunkba és webshopunkba is!

A nyári kollekció elegánsabb vonalat követő darabjai dekoratív csíkos vászonból készültek, a kényelmesebb, stílusos fazonok pedig a legnépszerűbb BASIC típusok újragondolásával születtek meg kedvenc tengerészkék csíkos, piros és fehér pamut anyagainkból.

A kollekció meghatározó fazonjai a csíkos vászonból készült legyező ruha és a rövidebb állású legyező felső. A ruha szabásvonalának és finom anyagának köszönhetően igazi feltűnő és nőies darab, s egyszerre laza, könnyed, kényelmes viselet akár a hétköznapokon, akár elegánsabb alkalmakkor is. Az univerzális legyező felső ruhaként és topként is viselhető. A szintén csíkos vászonból készült ing és ingruha széles mandzsettájával, stílusos, buggyos szabású ujjával a klasszikus vonalat képviseli.

“Nagyon szeretjük a nyári kollekció csíkos vászon anyagát, mivel épp úgy működik dekoratív alkalmi viseletként, mint hétköznapi darabként, attól függően, hogy milyen kiegészítőkkel párosítjuk. Az anyag kiváló minőségének köszönhetően mindig kényelmesen érezhetjük benne magunkat. A minimál NON+ vonalvezetés kedvelői számára a nyári pamut ruhák szűkebb és bővebb fazonjait ajánljuk, melyek között épp úgy találhatunk rövidebb, csinosabb és hosszabb állású, kényelmesebb fazonokat is” - mondja Kiss Saci, a NON+ tervezője.

A nyári pamut kollekció piros, fehér és matrózcsíkos színben elérhető bemutatótermünkben és webshopunk kínálatában, de a fazonok egyedileg rendelhetők a megszokott fekete és cirmos szürke BASIC alapszínekben is.

A nyári kollekcióhoz Kiss Miklós grafikusművész  készített lendületes Let’s go illusztrációt, amely pólókon és a már jól ismert, szezonról-szezonra megújuló, inspiráló üzenetet rejtő NON+ címkéken jelenik meg.

A kollekció fotóanyagának elkészítésekor a Lupa-tó látta vendégül a NON+ stábját - ezúton is köszönjük az együttműködést!

 

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Rácmolnár Milán

Modell: Örvendi Cintia

Smink/haj: Pataky Ágnes

Tipográfia - Let's go: Kiss Miklós

Koncepció: Hoffmann Petra

Helyszín: Lupa tó

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK