MY+BOX ÁPRILIS

Április 1-től 14-ig kapható legújabb MY+ BOX meglepetésdobozunk a NON+ webshopban!

Minden hónap elején újabb MY+ BOX-szal jelentkezünk, amely egy izgalmas ajándék lehet akár sajátmagunk, akár szeretteink számára!

A meglepetésdoboz különlegessége, hogy egy-egy saját tervezésű termék mellé minden hónapban más hazai tervezőtől választunk valamilyen különlegességet - csupa olyasmit, aminek mi magunk is nagyon örülnénk ezért biztosak vagyunk benne, hogy kellemes meglepetést okozunk majd vele!

A MY+ BOX lényege a meglepetés - sosem áruljuk el előre, mit rejt az adott hónap doboza, de minden hónapban olyan termékeket válogatunk össze, amelyek valamilyen módon összecsengenek a NON+ stílusával és szellemiségével, ezáltal tökéletes kiegészítői lehetnek saját termékeinknek.

Ahogy minden hónapban, most is megmutatjuk legfrissebb meglepetésdobozunk megjelenésének alkalmából, hogy mit rejtettünk az előző havi MY+ BOX-ba, íme:

A Dreaming Threads kollekciójában csupa természetes anyaghasználatú, puha és izgalmas felületű textil tárgyat találunk. A kollekció minden darabja magán viseli a népművészet értékes elemeit, a tervezésben rejlő játékosságot és a színek nyújtotta felszabadultságot. Olyan plasztikus, puha és színes textilek az otthonok számára, amelyekkel öröm együtt élni!  A Dreaming Thread kollekciójából ezt a csodás, 100% pamutból készült madaras konyharuhát választottuk.

Saját kollekciónkból egy cirmos szürke pamutból készült óriás Maki került a márciusi MY+ BOX-ba. Pamutfiguráink a PUCC Design tervezőjének, Heim Zsuzsinak együttműködésével készülnek szabászati maradékok felhasználásával.

Igyekszünk működésünket a hulladékok kreatív hasznosítása által is fenntarthatóbbá, környezettudatosabbá tenni és közben kedves tárgyakkal megörvendeztetni a kicsiket és nagyokat egyaránt. Így születtek meg a NON+ makik öt különféle karakterrel, öt különböző színben, melyek DESIGN+ kollekciónk állandó darabjai.

A Mendula kínálatában csupa szupertermészetes, aszalt gyümölcsökből és olajos magvakból készült termék kapható széles választékban, különlegesen szép csomagolással.

Az alapelvük egészen egyszerű, ugyanakkor a lehető legmeggyőzőbb: semmi olyat nem raknak a termékeikbe, amit a saját gyerekeiknek nem adnának. Lehet (sőt biztos), hogy olcsóbbat lehet kapni a termékeiknél, de jobb minőségűt aligha!

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK